2777
2789
عنوان

فانتزی هایی که توی بچگی از عروسیتون تو ذهنتون بوده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 141 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه لباس با پف کم پشت گردنی .بوق هم نزنن.خارج هم عروسی بگیریم .😂😂😂 عیییییی عالمممممییی داشتیماا ...

وااااااااااااای چه خاص بودی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

لباس من تو رویاهام دنباله دار بود تا نا کجا اباد بعد یکی مراقب من باشه کسی پا رو دنباله لباسم نزاره😶

یا اینکه یه دختر بچه بیاد با باد بزن بادم بزنه که تو شلوغی گریمم خراب نشه...هووو😬😬

من همیشه حس میکردم شوهر میکنم پسر خالم بعد بچه دارمیشیم و اون میره زن دوم میگیره😐 حتی خاستگاریمم ن ...

سلاااام میگما قدت چنده؟میخوام ببینم وزن نرمالت چنده ک توی امضات زدی😅😍

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

فكر كردم نوشتي فانتزي هاي بچگيتون.

هي ميخوندم ميگفتم چرا پس همه فانتزي هاشون فقققط عروسي بودههههه😂😂😂

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

من کفشای سیندرلا رو تصور میکردم سفید صورتی بندی حالت صندل روشم حالت رویایی....لباسمم پفی پرنسسی پشتش یه پاپیون توری و ناز صورتی😞با همین افکار خلم همچنان مجردم

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
من همیشه حس میکردم شوهر میکنم پسر خالم بعد بچه دارمیشیم و اون میره زن دوم میگیره😐 حتی خاستگاریمم ن ...

خود آزاری داشتی خخخخ

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

اهان راسی منم دوسداشتم از ماشین بیام بیرون دسته گل تکون بدم😑😑😑

بخدا چنان شنلی برام سفارش دادن قوم شوهر از چادر بدتر تا تو تالار ده بار نزدیک بود زمین بخورم ب زور بردنم تو جلومو نمیدیدم😒😒😒

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

تصورم اینکه با چادرعروس میام اونوقت داماد تورو وچادررو از رو سرم برمیداره بعد لباس دنباله داره همه بچه ها دنباله لباسمو گرفتن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمیدونم چرا واقعا ولی هیچ تصوری از عروسی نداشتم فقط ب بعدش فکر میکردم🙈

آی آی  آی

خود آزاری داشتی خخخخ

اخه بهش میخورد زن دوم بگیره منم دیگه بااین مساله کنار اومده بودم😑

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍