2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 58 پست
واااا خواهرشوهراش دعوت کرده بعد این بنده خدا اضافی بود 

شايد تعداد محدود ميتونستن دعوت كنن بعدم جاريش كه دعوت نكرده خواهر جاريش دعوت كرده صاحب مجلس جاريش نيست خواهر جاريشه خيلييييي فرق داره اصلا استارتر حق ناراحت شدن نداره ربطي نداره اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد تعداد محدود ميتونستن دعوت كنن بعدم جاريش كه دعوت نكرده خواهر جاريش دعوت كرده صاحب مجلس جاريش ني ...

خب اخه برادر و خواهرا از یه خانوادن مثل این می مونه عروسی خواهر جاریم باشه مادرشوهرم و پسرش دعوت کنن اما دخترش که خواهرشوهرم باشه نه!!!خب یا همه. و دعوت نکنن فقط بزرگارو یا از یه خانواده همه رو دعوت کنن

اتفاقا اگه این روزا کسی عروسی دعوتت نکرد ناراحت که نشو هیچ خوشحالم شو .بهت لطف کرده . وگرنه واسه یه ...

لايك واقعا راست ميگي 

حالا ارايش و خود ادم ميتونه بكنه 

لباس هم از اين قديمياش ميشه 

ولي متاسفانه همون هديه اش زور داره بايد هديه رو ختما بدي 

خب اخه برادر و خواهرا از یه خانوادن مثل این می مونه عروسی خواهر جاریم باشه مادرشوهرم و پسرش دعوت کنن ...

منم ديدم وقتي مهمونا زيادن ميان از اونايي كه درجه اهميت فاميليشون دورتر و كمتره يكي دونفر از بچه هارو فقط دعوت ميكنن 

مثلا اينجا نسبت به عروس خواهرشوهرا واجبترن  و دلخور شن هيچي ديگه روزگار عروس سياه:) واسه همين خواهرشوهرا ميشه گفت جاري و ميشه نگفت

من خواهرم مثلا بخواد عروسي بگيره بهم بگه واحبارو بگو جاريامو نميگم ولي دوتا خواهر شوهرا و ميگم مادرشوهرم پنج بچه داره عروسي دعوت ميشه معمولا خودشونو دوتا بچه بزرگشون دعوت ميشن 

ديدمم از اونايي كه بچه زياد دارن يك يا دوتا بچه و دعوت ميكنن مخصوصا بچه ها اگر خودشون خانواده داشته باشن

فامیل نزدیکه دور نیس که تو تالاره 200 نفر مهمون دارن چطور به گوشش برسونم

من نامزدیم ۵۰۰ تا مهمان داشتم 😐😐😐 ۲۰۰ تا خواهرشوهراتم زیادی بودن

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

من کلا ازین حور فامیل بازیا خوشم نمیاد.اخه تو با خواهر زادن جاریت چی کار داری یا خالت با جاری تو چی کار داره که دعوتش کردی

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

جالبه بازتو فامیلای ما بخوان کم دعوت کنن از تو خانواده پدر و مادر و پسرارو دعوت میکنن ولی تا جایی که بشه همه رو دعوت میکنن ولی اینکه از تو ی خانواده همه رو دعوت کنی ی نفرو حذف کنی خیلی ضایست اگه میخواست نکنه هیچکسو نباید دعوت میکرد به نظر من حق داری ناراحت باشی

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش