2777
2789
عنوان

جاریم

1188 بازدید | 58 پست

چهارشنبه عروسی خواهر زاده جاریمه.منو دعوت نکردن.در حالی که مادر شوهرمو و خواهر شوهرام دعوتن.من به جاریم خیلی ارزش میدم حتی خالمو مجبور کردم به عروسی دختر خالم دعوت کنه.منم ناراحتم باید دعوتم میکرد نه؟

اره باید دعوت میکرد کار بدی کرده حتما دلخوریت رو یه جوری به گوشش برسون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صب کن

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

عروسی خواهر جاری  مارو دعوت نکردن اوف چ انتظاری داری اخه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اتفاقا اگه این روزا کسی عروسی دعوتت نکرد ناراحت که نشو هیچ خوشحالم شو .بهت لطف کرده . وگرنه واسه یه شب میخوای بری پونصد هزار تومن خرج ارایشگاه کنی یک میلیون هم لباس بخری بعد صد هزار تومن که لامصب خیلی به ادم فشار میاره کادو بدی . پس کلی به اقتصادت کمک کرده 🙃🙃🙃🙃

مانند هیزم های شومینه میسوزم و پایان ندارم ......
اره باید دعوت میکرد کار بدی کرده حتما دلخوریت رو یه جوری به گوشش برسون

نع بابا چرا به گوشش برسونه 

سبک نکن خودتو تبریک بهش بگو تمام بشه 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم