2777
2789
عنوان

شیر دادن بچه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 29 پست
سلام خوابی که زمینه نداره تغییر میشه،  انشالله که دامنت سبز بشه عزیز دلم ❤

ممنونم آن شاالله ، خدا از زبونتون بشنوه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه منم مامان بشم

حتما میشه عزیزم

ب چیزای خوب فکر کن

همش تصور مثبت داشته باش ب این فکر کن که بارداری بچت بغلته شیرمیدی....حتما جذبش کن

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

منم قبل بارداريم مثل همين خوابو ديدم كه دارم بچمو شير ميدم اونم حسابي ميخوره 

با اينكه اصلا قصد بارداري نداشتم ولي نميدونم چي شد خدا به دلم انداخت اقدام كنم و همون ماهم باردار شدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ذهنت درگیره منم همیشه از این خوابا میبینم ولی تعبیر نشد😖😖

😫😫😫😫😫😫

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
من دوروزه پشت سرهم میبینم یه بار دوقلوداشتم یه باریدونه بود

آن شاالله به زودی نی نی دار میشی

آخی چه خواب نازی،ان شاالله که خیره

دعا کنید برام خیلی ، قشنگ میفهمم که افسردگی دارم ولی به روی خودم نمیارم 😥

حتما میشه عزیزم ب چیزای خوب فکر کن همش تصور مثبت داشته باش ب این فکر کن که بارداری بچت بغلته شیرمی ...

همیشه همینطوری بودم ولی وقتی نشده یکم میترسم

منم قبل بارداريم مثل همين خوابو ديدم كه دارم بچمو شير ميدم اونم حسابي ميخوره  با اينكه اصلا قص ...

اااااااااای جااااانم خدا حفظش کنه ، برای منم دعا کن . دختر دایی و دختر عمه ام که با من اقدام کردند الان بچه هامون بغلشونن و دارن شیر میخورد.

خدا بهشون ببخشه به منم یه نگاهی کنه

آن شاالله به زودی نی نی دار میشی

انشاالله باهم گلم ❤❤❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
انشاالله باهم گلم ❤❤❤

آن شاالله عزیزم ، دوهفته پیش کربلا بودم خیلی خیلی واسه بچه های این سایت دعا کردم که آن شاالله دامنشون سبز بشه . من که قابل نیستم ولی خدارو به اون مکانهای مقدس قسم دادم

اااااااااای جااااانم خدا حفظش کنه ، برای منم دعا کن . دختر دایی و دختر عمه ام که با من اقدام ک ...

إنشاءالله به حق خانم فاطمه ي زهرا(س) هرچه زودتر دامنت سبز بشه عزيزم😘🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
إنشاءالله به حق خانم فاطمه ي زهرا(س) هرچه زودتر دامنت سبز بشه عزيزم😘🙏

آن شاالله ، ممنونم از دعای خیرت 😘😘

آن شاالله عزیزم ، دوهفته پیش کربلا بودم خیلی خیلی واسه بچه های این سایت دعا کردم که آن شاالله ...

ممنون گلم انشاالله حاجت روابشی

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔