2777
2789
عنوان

شیر دادن بچه 😍

412 بازدید | 29 پست

سلام دوستان .

من امروز صبح خواب دیدم ،بهم یه بچه دادن شیر بدم ، تو عالم خواب انگار بچه خودم بود . خیلی شیر داشتم جوری که دهن بچه پر از شیر میشد خیلی خیلی لذت بخش بود انگار که واقعی بود حتی من گه گداری بچه رو بلند میکردم که نپره توی گلوش و مثلا اروغشو بگیرم 😆

خیلی حس خوبی بود خوش به حال کسایی که تجربه کردند،😘😘😘

کسی می‌دونه تعبیرش چیه .....؟ 

کسی بوده تا حالا همچین خوابی دیده باشه و بعدش باردار شده باشه ....؟ 

اینم بگم اصلا تو فکر بچه نبودم ( که بگم تو فکرش بودم خواب دیدم) ، بعد از نماز صبح سریع خوابم برد و این خواب و دیدم. دیگه دوست نداشتم از خواب بیدار بشم خیلی شیرین بود 😍😍😍

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

تقریبا یکسال و چند ماهی میشه که از خدا بچه می‌خوام   

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یکسال و چند ماهی میشه که از خدا بچه می‌خوام    

سلام خوابی که زمینه نداره تغییر میشه،  انشالله که دامنت سبز بشه عزیز دلم ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
گلم ان شاالله که به زودی خدا بهت ی نی نی سالم و ناز و تپل مپل میده🤗😍💕🙏

ممنونم آن شاالله 😍😍😍 چقدر خوبه حس بچه داشتن ، قشنگ تو خواب حسش کردم 

من دوروزه پشت سرهم میبینم یه بار دوقلوداشتم یه باریدونه بود

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم... من یبار بعد از سقطم این خوابو دیدم ولی قبل از دوتا بارداریم خواب دیدم باردارم وماه بعد بی ...

یعنی میشه منم مامان بشم

منم خیلی خواب میدیم بچه دارم و شیرش میدم...با لطف خدا هم بچه دار شدم 😊😃

برای منم دعا کنید خیلی احساس تنهایی میکنم