2777
2789
عنوان

سردرگمم....☹🤪

68 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها....خوبین؟

من و همسرم دو ماهه که بصورت نامنظم اقدام کردیم برای بارداری...منظورم اینه که بعضی وقت ها جلوگیری میکنیم و بعضی اوقات نه...

احساس میکنم همسرم دو دله...یعنی نمیدونه بچه میخواد یا نه...یهو یه روزی میگه دیگه موقعشه که بچه دار شیم یه روز میگه زوده...

ماه گذشته اکثر اوقات جلوگیری نکردیم ولی روز اصلی تخمک گذاریم که وسط سیکلم بود...جلوگیری کردیم و وقتی به همسرم گفتم امروز به احتمال زیاد تخمک گذاریم بود گف خداروشکر که جلوگیری کردیم.

الان روز سوم پریودیمه...به همسرم گفتم بیا از ماه آینده جدی اقدام کنیم...جوابمو نداد

وقتی میبینم پریود شدم ناخوداگاه میترسم که نکنه باردار نشم...

چقدر تصمیم برای بارداری سخته....شما چطور در این مورد با همسرتون صحبت کردید؟و اینکه آیا از کیت تخمک گذاری استفاده کنم برای زودتر باردار شدن یا تاثیری نداره؟

تصمیم_برای# _بارداری تخمک# _گذاری بارداری# نه_به_جلوگیری# #اقدام_نامنظم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هر دوتون یک دل نباشین نمیشه کاری کرد، اول ببین یک دل هست همسرت بعد

هروقت ازش میپرسم طفره میره بحثو عوض میکنه...اما بیشتر وقتاهم جلوگیری نمیکنه....نمیدونم واقعا میخواد یا نه😑☹

هروقت ازش میپرسم طفره میره بحثو عوض میکنه...اما بیشتر وقتاهم جلوگیری نمیکنه....نمیدونم واقعا میخواد ...

بنظرم فعلا بیخیال بشین،  ببخشید اینطور رک میگم، ولی همسرت میخواد خودش رو تخلیه کنه ولی اینطور که معلومه بچه هم نمیخواد فعلا، این باعث شده اینطور بشه،  پس فعلا بنظرم از بچه دار شدن منصرف باش، و با دکتر صحبت کن که دارو جلوگیری بهت بده، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
بنظرم فعلا بیخیال بشین،  ببخشید اینطور رک میگم، ولی همسرت میخواد خودش رو تخلیه کنه ولی اینطور ک ...

اخه یک سال اول رو همیشه احتیاط میکرد و جلوگیری میکرد...اما الان احساس میکنم بیخیال شده میگه شد شد نشدم نشد....ولی من استرس میگیرم که نکنه باردار نشم هیچوقت

اخه یک سال اول رو همیشه احتیاط میکرد و جلوگیری میکرد...اما الان احساس میکنم بیخیال شده میگه شد شد نش ...

مگه چند سالت هست؟ این فکرا رو نکن چرا باردار نشی؟ فقط باید  تصمیم یک دل بگیرید

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜