2777
2789
عنوان

احتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 28 پست
خدا باعث و بانی شو لعنت کنه، یکم پول جمع کردیم طلا فروختم تا ماشین بخریم که ماشین گرون شد😔

منم خودم دقیقا تو همین گرونیا ضررکردم یمقدار پول داشتم برای پراید الان با این پول بهم  موتور میدن

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
ما چکاری ازمون برمیاد ما هممون قربانی هستیم

بنطرم اگر تقاضا نباشه و محصولی خریداری نشه حتما رسیدگی میشه

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون که باانبار کردن درست نمیشه رو موافقم  ولی اسم این کار مردم احتکار نیست احتکار اونه که جنسو ...

ممنون  بجای احتکار باید مینوشتم انبار

اخه جزو محصولات مورد نیازه مگه میشه نخرید

خب بخرید ولی درحد نیاز 

اخه یه خانومی تو یه تاپیک دیگه گفت 40 بسته خریدم که گرون نشه 😤

منم خودم دقیقا تو همین گرونیا ضررکردم یمقدار پول داشتم برای پراید الان با این پول بهم  موتور می ...

عین ما اینقدر شوهرم رفته عرق ریخته کار اضافه کرده که پولشو ماشین بخریم الان باید فرغون بخریم بجاش

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
عین ما اینقدر شوهرم رفته عرق ریخته کار اضافه کرده که پولشو ماشین بخریم الان باید فرغون بخریم بجاش

اره شوهرمنم کارگر دقیقا از همه چیز زدیم اما    ...

اختلال احتکار
 چیست؟ ممکن است بار ها برایتان پیش آمده باشد، اشیایی که از نظر مادی ارزشمند نیستند را به خاطر تعلق عاطفی که به آن داشتید نزد خود نگه دارید. اما دسته ای از افراد هستند که اشیا و وسایلی را که هیچ ارزش مادی یا معنوی برای آنها ندارند نزد خود نگه می دارند و هیچ وسیله ای را دور نمی اندازند. این افراد به اختلال احتکار مبتلا هستند. به عنوان مثال از دور ریختن روزنامه باطله ای که متعلق به سال های پیش است خودداری می کنند، از ترس اینکه مبادا روزی به آن احتیاج پیدا کنند.  احتمال همزمان شدن رفتار های احتکاری با آسیب های جسمی و اختلال های روانی دیگر مانند افسردگی، وسواس، کنترل تکانه و ... اهمیت درمان را پررنگ تر می کند. در ادامه مقاله به بررسی اختلال احتکار، علائم و نشانه ها، علل و راهکار های درمانی آن می پردازیم.

منبع : اختلال احتکار | علل، نشانه ها و درمان اختلال احتکار