2777
2789
عنوان

تاثیر میوه انبه بر روی اسپرم وتخمک

10475 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بنده 6ساله ازدواج کردم واز همون اول  برای بارداری اقدام کردم شوهرم کم تحرکی اسپرم وتعداد اسپرماش کمه خودمم تنبلی تخمدان از خواصیت انبه خیلی شنیدم آیا الان ک درحال اقدامم به خودم وشوهرم خوبه که بخوریم ؟ خودم 21مرداد تاریخ آخرین پریودیم بوده یه جایی شنیدم خوردن انبه برا آقایان خوب نیست آیا درسته این مطلب؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی ۶ساله بچه دار نمیشید؟😔

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
خودتون امتحان کردید؟

بله من همسرم كاشت مو داشت دكتر بعد از كاشت اناناس تجويز كرده بود،هر شب اناناس ميخورديم،تو اقدام هم بودم ولي تنبلي تخمدان داشتم در كمال تعجب اون ماه پريود نشدم تست دادم باردار بودم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

حالا ک فهمیدی ایشالا تحت درمان قرار میگیره و نی نی دار میشین😍

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
حالا ک فهمیدی ایشالا تحت درمان قرار میگیره و نی نی دار میشین😍

انشاءالله داروهای زیادی میخوره درکنارش میخوام تقویتش کنم اسپرمهاش تعدادش از 14میلیون رسیده 23میلیون فقط اسپرهای مرده اش زیاد هستن دکتر گفت آزمایشش خیلی نسبت به قبل خوب شده میخوام عالیتر بشه