بابا طرف میگه من نه سالم بود مامانم بلند شد به جیغ کشیدن، میخواست منوداداشمو خودشو از بالکن طبقه سوم ...
منم حیالاتو توهمات دارم ولی ن در اون حد
مشکلی واسه اطرافیانم بوجود نمیارم
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
کسی که بیمار باشه قبول نمی کنه که اون چیزی که می بینه یا می شنوه خیال و توهمه پس شما خیالت راحت مشکل ...
منم همون لحظه قبول نمیکنم مثلا شوهرم صدام میزنه تو طبقه سوم میرم بیینم چی میگه میبینم هیچکس نیست یا صدای گوشیم میاد میرم ببینم کی زنگ میزنه هیچکس نیست بارها صدای مادرمو پشت پنجره شنیدم درحالی که اصلا مادرم تو این شهر نیست