2777
2789

سلام.

تروخدا راهنماییم کنید.

تازه وارد ۴ماه شدم. اطرافیانم همه زایمان سزارین داشتن. خیلی منو از طبیعی ترسوندن.

من ازقبل بارداری میگفتم خدایا اول بچهء سالم دوم زایمان طبیعی. چون کسی رو ندارم برای مراقبت های بعداز سزارین کمک حالم باشه. باخانواده همسرم زندگی میکنم نمیخوام خودمو بندازم. بعدم کلا معتقدم زایمان طبیعی برای سلامت جفتمون بهتره.

ولی ترسوندنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از تو بدتر بودم

انقدر ترسونده بودن منو که زن حامله میدیدم فشارم میفتاد

اخر سر هم رفتم زایمان طبیعی

من انقدر از دردای زایمان وحشت داشتم که وقتی دردای واقعی اومد سراغم به ماما همراهم میگفتم همش همین بود؟

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

منم همه ترسوندنم.21سالم بود.هرچی جاریم گفت فلانی میکنن گفتم فقط طبیعی

واقعا هم عالی بود.درد زیاد داره  حتی چقدر ب خودم گفتم کاش سز شده بودم.اما نی نی ک دنیا میاد راحتی

بعدش هم همه چی میشه خورد اما هم اتاقیام سز بودن محدودیت غذایی داشتن

سینه های من از همون موقع ور شیر اونا شیرشون کم بود شیر خشک بیمارستان میداد

من از تو بدتر بودم انقدر ترسونده بودن منو که زن حامله میدیدم فشارم میفتاد اخر سر هم رفتم زایمان طب ...

واقعا؟؟!!!!

خداکنه اینجوری باشه.... مامان خودمم میگه خیلی راحته. در عوضش یکی دوساعت بعدش رو پای خودتی....

خاله ام بعد سز که به بچه اش شیر میداد بچه همش حالش بد میشد برای همین شیر خشک بهش میداد

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

برو توی تاپیک زیر همه دوستان خاطرات زایمان طبیعی نوشتن شاید کمکت کنه...

فقط اینو همیشه با خودت تکرار کن (زایمان طبیعی درد داره اما مطمئن باش نمیمیری فقط چند ساعتی درد میکشی و بعدش تمام)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/711/خاطرات-زایمان-2?page=1

برو توی تاپیک زیر همه دوستان خاطرات زایمان طبیعی نوشتن شاید کمکت کنه... فقط اینو همیشه با خودت تکرا ...

ممنون عزیزم

آره بعضی وقتها باخودم میگم. میگم مردن که نیست خدا تحملشو گذاشته که اینجوری خلق شدیم

توکل برخدا

من یه هفته فبل زایمان طبیعی کاملا فیزیولوژیک داشتم

عالی بود

فقط بخیه ها اذیتم کرد

بازم برگردم زایمان طبیعی انتخاب میکنم

البته تو خانواده ما همه سارینی بودن منم خیلی لوس و کم تحمل هستم

هیچکی باورش نمیشه

ولی من واقعا میخوام طبیعی باشه 🙁🙁🙁🙁

خب اگ شرایط خوبه چرا که نه..ولی من لگنم مناسب نبود بچمم 4کیلو  بود حق داشتم بترسم ..هیچ دکتری هم قبول نمیکرد میگفتن فقط طبیعی ک خدارو شکر با این شرایط سز شدم

واقعا چیزای وحشتناکی شنیدم

یکی میگفت بچه کله اش کنده شده

یکی میگفت جای انگشت دکتر رو سر بچه مونده

یکی میگفت تا مقعدش زائو رو پاره کردن

یکی میگفت زائو درد رو ۲۴ ساعت کشیده اخرم سزارین شده

اووووه شکستگی دست و پای بچه و کنده شدنه دست و پا و.......

از دردش کمتر ترس دارم ترسم اینه میگم برای بچه مشکلی پیش نیاد 😯😯😯😯