2777
2789
عنوان

تب پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
من که مای بیبی میخواستم هیچ جا ندیدم. سایز ۴پلاس و ۵

پیدا نکردی یا گرون بود؟

سمت ما هست مای بیبی ولی قیمت جدید البته به کم‌پایین تر میدخ 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
پیدا نکردی یا گرون بود؟ سمت ما هست مای بیبی ولی قیمت جدید البته به کم‌پایین تر میدخ 

اصلا نیست که قیمت جدیدشو بدونم.

کجا هستین؟ من که نزدیک بنی هاشمم مرکز پوشک اینجا اصلا پیدا نکردم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نیست که قیمت جدیدشو بدونم. کجا هستین؟ من که نزدیک بنی هاشمم مرکز پوشک اینجا اصلا پیدا نکردم

جنت آباد

یه مغازه اوازم بهداشتی هست میگه من از قبل تو انبار دارم دیگه الله اعلم

خودشم هی جو میده از قم زنگ زدن دنبال مای بیبی!!

من سایز ۶ میگیرم ۴۲ تومن

میگه بهدا میشه ۶۷ تومن

البته زود تموم میشه مخصوصا سایز ۵ و ۶

به هر کسی بیشتر از ۲ تا نمیده

جنت آباد یه مغازه اوازم بهداشتی هست میگه من از قبل تو انبار دارم دیگه الله اعلم خودشم هی جو میده ا ...

مرسی خیلی دوره که.‌ولی ۴۲ هم قیمت خوبیه. خیلی نامردن که انبار میکنن ولی عالیه که دوتا بیشتر به هر کسی نمیدن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خودتو افکارتو تصویرتو وووو کلا دوستت دارم 

😍😍😍😘😘

مرسی خیلی دوره که.‌ولی ۴۲ هم قیمت خوبیه. خیلی نامردن که انبار میکنن ولی عالیه که دوتا بیشتر به هر کس ...

حالا اونم به من گفت معلوم نیست واسه دیگران چجوری باشه حدا کنه واسه همه اینطوری باشه

آره ۲۲ شد ۴۲ ولی بازم خوبه

این که پز دادن نداره😐 بعضی ها شیر مخصوص لازم دارن بعضیا بیماری دارن نمیتونن شیر مادر بدن بعضی ها ...

دقیقا همین طوره کاش قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که ممکنه به حرف ما بدتر قلب طرفو به درد بیاره مطمئنا هیچ مادری راضی نیس بچشو بی دلیل از شیرش محروم کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
😂😂😂😂😂اشکال نداره عزیزم گذشته ها گذشته

اره والا باز خوبه مشاور ب من و شوهرم گفته بود همه پرده بکارت مث هم نیستن یکی خون میاد یکی نمیاد و گرنه خودکشی میکردم برا من درد بود اما خبری از خونریزی نبود😣

آره.‌ البته کار خدا بود.‌ نمیدونم چجوری شد چون من بطرز عجیبی شیر داشتم.‌وقتی بچم بستری بود تمام مادر ...

منم همینجورم البته خدا کنهکنه شیرم خشک نشه چون بایه بچه دوساله شیطون و یه دختر چهلروزه نق نقو حتی وقت سر خاروندن هم ندارم وای بچه دارب خیلی سخته ادم پیرمیشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

شیر خشک رو نمیشه کاریش کرد ، ولی پوشکو برین به توپ پارچه بخرین هربار هم بندازین بصرفه تره ، بیاین کمپین نه به خرید پوشک راه بندازین ، پوشکا دستشون باد کنه به غلط کردن بیوفتن ، تازه ماشین کهنه شورم بخرین بصرفه تره ، مملکت نیست که دزد بازاره

منم همین کارامیکنم،،،ولی خیییلی زودپس میده تموم جونشولباساش باجیش یکی میشه فک کنم درست نمیبندم &n ...

منم گاهی اینجور میشه بنظرم ب این خاطره که قدرت جذب پارچه نخی ب اندازه پوشک نیس و باید زود زود عوض کنی. من تقریبا هر 2 ساعت ی بار عوض میکنم