2777
2789
عنوان

تب پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
چه مارکی ؟ 

من که مای بیبی میخواستم هیچ جا ندیدم. سایز ۴پلاس و ۵

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این که پز دادن نداره😐 بعضی ها شیر مخصوص لازم دارن بعضیا بیماری دارن نمیتونن شیر مادر بدن بعضی ها ...

پ ندادم گفتم نمیدونم چرا بعضیا شیر ندارن پایین توضیح دادم عمم همینجوره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این که پز دادن نداره😐 بعضی ها شیر مخصوص لازم دارن بعضیا بیماری دارن نمیتونن شیر مادر بدن بعضی ها ...

آره والا

بچه منم آلرژی داشت من چند هفته فقط شیر دادم بعد شیرم خشک شد با قطع شیر خودم و شروع شیرخشک مخصوص اصلا این بچه جون گرفت. خیلی اذیت بود اوایل پدر منم دراورده بود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم همینطور خدا از همون اول شیر میزاره تو سینه زن برا بچه من نمیفهمم چه جور بعضیا شیر ندارن من از وق ...

همش به شیر داشتن نیست که من شیر دارم زیاد اما نمیتونم به بچم بدم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ای خدا امان از ناآگاهی! نگو عزیزم اگه تو ندیدی دلیل بر نبودنش نیست. منم اوایل همینو میگفتم ولی از ی ...

یعنی یه هو قطع شد شیرت:؟من خودم چون شیر خشک ندادم واقعا نمیدونم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
همش به شیر داشتن نیست که من شیر دارم زیاد اما نمیتونم به بچم بدم 

چرا؟

اتفاقا امروز تو سوپر یک دونه ۵ مای بیبی دیدم سمت نیاوران قیمت قبل هم بود گفت همین پوشکهام مونده همه ...

یک دونه؟😐😅

الهییییی اونموقع همه مامانا فاز باحیا میگرفتن هیچی به دخترشون یاد نمیدادن منم پریود شدم برای اولین ...

من متولد 81 ام چ غصه ای میخوردم فکر میکردم کاری بدی کردم از خودم متنفر شده بودم مادرم فقط از بکارت بهم گفته بود ک اونم وقتی ازدواج کردم نداشتم خدایا حکمتتو شکر😞😞😞

من که مای بیبی میخواستم هیچ جا ندیدم. سایز ۴پلاس و ۵

منم همیشه کانفی میبستم برا پسرام الان گیر نمیاد 

دیروز یه مدل گرفتم اسمش نارسیس بود

ینی اشغال به تمام معناا یه بارجیش  کرد نم پس داد 

توخواب کل لباساش کثیف شده بود

همون بدوون پوشک میذاشتمش بهترر بود

یعنی یه هو قطع شد شیرت:؟من خودم چون شیر خشک ندادم واقعا نمیدونم 

آره.‌ البته کار خدا بود.‌ نمیدونم چجوری شد چون من بطرز عجیبی شیر داشتم.‌وقتی بچم بستری بود تمام مادرا و همراهها ماشالله ماشالله از دهنشون نمیفتاده لباسام تا غوزک پام خیس بود همش

من متولد 81 ام چ غصه ای میخوردم فکر میکردم کاری بدی کردم از خودم متنفر شده بودم مادرم فقط از بکارت ب ...

😂😂😂😂😂اشکال نداره عزیزم گذشته ها گذشته

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر