2777
2789
عنوان

پوشش جلوی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 9486 بازدید | 42 پست

منم پسر8ساله دارم دیدم تقریبا از5_6سالگی خیلی کنجکاو شده مخصوصا وقتی میرفتیم خونه مامانم خیلی رو خاله هاش توجه میکرد فهمیدم بچه داناشده. الان رعایت میکنم نهایتش یه آستین حلقه ای وشلوارک زیرزانو بازترازاین نمیپوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی راحت بودم دیدم دخترامم زیادی دارن راحت میشن، تو مهمونی و اینا مثلا، سختشون بود کمی پوشیده تر ...

با دخترهاتون دوست باشین ، سرشون رو با کلاس ، ورزش حسابی گرم کنید .. خیلی خیلی باهاشون صحبت کنید و بهشون شخصیت بدین .. بعد یه مدت ناخودآگاه همون دخترهایی میشن که دلتون میخواد 

خب عوضش خربزه ، سیب ، به ، گلابی ، کمپوت آناناس زیاد بخور 

من سر پسر دومیم تغذیه لم عالی بود .. روزی یه پیاله چهار مغز ، شیر ا بطری ، دلستر ، میوه هم که خیلی میخوردم .. سی و شش هفته دنیا اومد سه و صد 

من‌پسرم ۴ سالشه راحتم پیشش البته لخت باشم یا لباس زیر نه ولی تاپ و شلوارک و شورت کوتاه میپوشم،البته من هر چی خودمو بقچه پیشم بکنم اون بیرون میبینه لب دریا میریم همه طوری میبینه اونا را نمیتونم بپوشونم که

در نتیجه خودمم راحتم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من سر پسر دومیم تغذیه لم عالی بود .. روزی یه پیاله چهار مغز ، شیر ا بطری ، دلستر ، میوه هم که خیلی م ...

منم سرپسراولم مثل شمابودم،به دنیااومد4 کیلوبود. منتها سراین طفلک اصلا مراعات نمیکنم،دیروز رفتم غربالگری خداروشکر توی سونو سالم بود

منم سرپسراولم مثل شمابودم،به دنیااومد4 کیلوبود. منتها سراین طفلک اصلا مراعات نمیکنم،دیروز رفتم غربال ...

آخی عزیزم تئروخدا کم کاری نکن بخدا خودت خدای نکرده بعدا سختی میکشی .. خیلی به خودت برس که نخوای بعدا بچتو هم توی عذاب ببینی .. پسر بزرگ من بخاطر سهل انگاری من توی تغذیه الانم که الانه ضعیفه .. همش دکتر ویتامین .. ولی دومی هزار ماشاالله جونش خوش اشتها و توپولی .. پس حواست باشه 

من پسرم 9 سالشه تاپ نمی پوشم جلوش ولی آستین حلقه ای با شلوارک تا روی زانو می پوشم از اولشم بهش یاد دادم وقتی کسی لباس عوض میکنه نیاد تو اتاق ولی اگه سر زده هم یه هو بیاد تو اتاق من با لباس زیر باشم زیاد سخت نمی گیرم که حساس بشه اونم براش عادی شده سریع میره بیرون اگه خیلی هم خودتو قایم بکنی بچه کنجکاو میشه که ببینه چیه یا یواشکی دید میزنه خوب نیست

با دخترهاتون دوست باشین ، سرشون رو با کلاس ، ورزش حسابی گرم کنید .. خیلی خیلی باهاشون صحبت کنید و به ...

همین کارارو میکنم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آخی عزیزم تئروخدا کم کاری نکن بخدا خودت خدای نکرده بعدا سختی میکشی .. خیلی به خودت برس که نخوای بعدا ...

مرسی از تلنگرت.از دیروز که ازسونو برگشتم به خودم قول دادم ازاین به بعد بیشترمواظبش باشم