خانوماشما توخونه پیش بچه هاتون مخصوصا پسر چطور لباس میپوشین? چه کوچیک باشه یابزرگ. من پسرم دوسال وسه ماهشه و تاالان راحت بودم ولی شوهرم میگه بچه کم کم داره بزرگ میشه یکم بیشتر رعایت کن
چندتا از اونایی ک میگفتن بذارید بچه ها عادت کنن و همه چی براشون عادی بشه خودم با چشمای خودم میبینم ک ...
عزیزم بعضی وقتها سخت گیری هم نتیجه عکس میده .. مامان و خاله های من از اول جلو برادرام راحت بودن .. برادرامم عین آقا میمونن .. بسته به تربیت هم هست .. واقعا باید یه سری چیزها رو هم عادی کرد تا بچه حریص نشه .. خواهرزاده های همسرم از بچگی ماهواره داشتن و تموم فیلم هارو میدیدن ولی واقعا خانوم و با وقار هستن .. منظورم این که واقعا به این چیزها ربط نداره ..
عزیزم بعضی وقتها سخت گیری هم نتیجه عکس میده .. مامان و خاله های من از اول جلو برادرام راحت بودن .. ب ...
ن عزیزم سخت گیری ک نه.ولی حدو مرز باید رعایت بشه الان ک پسرم 6سالشه لباسای باز میپوشم ولی نه خیلی راحت .بهرحال بچه ها حافظه خیلی قوی دارن .ممکنه بعدها تو رفتارشون اثر بذاره
من خیلی راحت بودم دیدم دخترامم زیادی دارن راحت میشن، تو مهمونی و اینا مثلا، سختشون بود کمی پوشیده تر باشن
یک کم مراعات کردم و بهشونم مدام تذکر میدم
اخه دیگه زیادی داشتن باز میپوشیدن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من حرف شما رو هم قبول دارم ولی خب نمیشه که سخسی بگردبم تو خونه . اینا دهه نودین گودزیلان😆 دوستم او ...
مگه من حرفی از لخت بودن زدم ؟ من خودم راحت میگردم و بچم الان چهارسالشه وقتی می بینه میخوام لباس عوض کنم چشماشو میگیره قشنگ و میگه مامان من نگات نمیکنم و منم کلی قربون صدقه اس میرم چون خودم یادش دادم .. زیاد هم حساس بشه آدم بچه کنجکاو تر میشه .. الان ماهواره داریم منتها همش کانال برنامه کودک یا خبر نگاه میکنیم .. من روی زمینه های دیگه با بچم کار میکنم .. ذهن بچه رو باید به سمت مسائل کودکانه برد .. بچه ای که مدام حرف های خاله زنکی مادرش توی گوششه مطمئنا با بچه های دیگه فرق داره .. فقط نمیشه گفت پوشش مهمه