faribanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 1524 عنوان سونو جنین 94 بازدید | 8 پست بچه ها من دکتر رفتم و یه سری ازمایش نوشت و در اخر سونو نوشت گفت اواخر هفته اینده برو سونو بده که سن و سلامتش رو بررسی کنیم..به نظر شما زود نیست؟ روزه اول اخرین پریودم ۵ مرداد بوده.. 1397/06/12 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانيمامی عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 2972 حتما مى خواد ببينه قلبش تشكيل شده يانه.معمولا توى هفته ٧با ٨ براى قلب مى رن
(_مهربانو_) عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 1219 نه من دوروز بعد موعد پریودم رفتم سونو که ببینم ساک بارداری تشکیل شده یا نه دوباره ی هفته بعدش رفتم ببینم قلبش تشکیل شده یانه گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
zنیاز عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 528 نه من دوروز بعد موعد پریودم رفتم سونو که ببینم ساک بارداری تشکیل شده یا نه دوباره ی هفته بعدش رفتم ب ... منم هفته چهارم رفتم که ساک و زرده دیده شد ولی قلب نه
(_مهربانو_) عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 1219 منم هفته چهارم رفتم که کیسه و زرده دیده شد ولی قلب نه من دقیقا پنج هفته و چهار روز بود رفتم قلبش تشکیل شده بود گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
zنیاز عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 528 من دقیقا پنج هفته و چهار روز بود رفتم قلبش تشکیل شده بود از من تسکیل نشده هنوز
(_مهربانو_) عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 1219 چهار هفته زوده انشاالله این سری رفتی قلبش تشکیل شده خیلی حس خوبی اون لحظه گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
faribanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 1524 من دقیقا پنج هفته و چهار روز بود رفتم قلبش تشکیل شده بود یعنی هفته دیگ برم قلبش تشکیل شده؟ اگر از روز اول اخرین پریودم حساب کنی تا اخر هفته دیگه ۷ هفته تمام میشه
(_مهربانو_) عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 1219 یعنی هفته دیگ برم قلبش تشکیل شده؟ اگر از روز اول اخرین پریودم حساب کنی تا اخر هفته دیگه ۷ هفته تمام ... اره گلم تشکیل شده همون تاریخی که دکترت گفته برو اصلا هم استرس نداشته باش گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳