2777
2789
عنوان

سونو جنین

94 بازدید | 8 پست

بچه ها من دکتر رفتم و یه سری ازمایش نوشت و در اخر سونو نوشت گفت اواخر هفته اینده برو سونو بده که سن و سلامتش رو بررسی کنیم..

به نظر شما زود نیست؟ روزه اول اخرین پریودم ۵ مرداد بوده..

نه من دوروز بعد موعد پریودم رفتم سونو که ببینم ساک بارداری تشکیل شده یا نه دوباره ی هفته بعدش رفتم ببینم قلبش تشکیل شده یانه 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته چهارم رفتم که کیسه و زرده دیده شد ولی قلب نه

من دقیقا پنج هفته و چهار روز بود رفتم قلبش تشکیل شده بود 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
من دقیقا پنج هفته و چهار روز بود رفتم قلبش تشکیل شده بود 

یعنی هفته دیگ برم قلبش تشکیل شده؟ اگر از روز اول اخرین پریودم حساب کنی تا اخر هفته دیگه ۷ هفته تمام میشه

یعنی هفته دیگ برم قلبش تشکیل شده؟ اگر از روز اول اخرین پریودم حساب کنی تا اخر هفته دیگه ۷ هفته تمام ...

اره گلم تشکیل شده همون تاریخی که دکترت گفته برو اصلا هم استرس نداشته باش