2789
عنوان

چادر😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قجری دارم خیلی خیلی راحته و اینکه استین دار نیست من کلا از تمامی چادرهای استین دار بدم میاد🙈🙈🙈 ...

آره منم از اونایی که آستین جدا داره خوشم نمیاد 

یا خدا 260؟؟؟؟

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
سبزه میدونم شنیدم تنوعشم خیلی بالاس کرپ چروک نمیشه؟

کرپ جنس خوب بخری نه چروک نمیشه

هر کقت خواستی چادر بخری یه گوشه از پارچشو تو دستت بپیچون اگه چروک شد که نخر اگه نسد که یعنی جنسش خوبه

من سه ماه پیش یکی خریدم 80 ولی جنسش عالیه از سبزه میدون 

فقط چونه بزن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ما اینجا می گن چادر می زنی سرت عزیزم این دزفولیش بود 

ما مقنعه رو میزنیم بقیرو سرمیکنیم

هاوااالاااا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
دیگه گویش ما اینطوره ببخشید از گویشمون خوشتون نیومد

ما خیلیم از گویش شما خوشمون میاد عاشق جنوبیام هستیم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من دانشجویی کن کن خریدم. راضی بودم از جنسش. چروک نمیشه.از گالری سایه چهارباغ عباسی کنار پارک رجایی ...

مرسی عزیزم منم شهریوری ام😉

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
من خودم چادری نیستم و فقط برا جاهای زیارتی سر میکنم اعتقادم بش ندارم ولی حرفت خیلی زشته،به عقاب هم ا ...

عقاب هم؟

من خودم چادری نیستم و فقط برا جاهای زیارتی سر میکنم اعتقادم بش ندارم ولی حرفت خیلی زشته،به عقاب هم ا ...

کاش همه به عقاید همه احترام بذارند. 

منظورم سیاهیش بود.

بخدا اگه رنگی بود چقدر عالی میشد. چرا سیاه؟

وقتی تو خیابون شب راه میری ممکنه تصادف کنیم.

فبای آلاء ربکما تکذبان