2789
عنوان

چادر😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 41 پست

چادر اگر بخوای ساده و سنتی سر کنی باید بدوزی و جنس خوب بگیری.حریر زمرد اگر اشتباه نکنم اسمش رو،من 2سال پیش خریدم و دادم دوختن.تا الان نه چروک شده و نه نخ کش.بدن نما هم نیست.اگر چادر مدل دار بخوای باید آماده بگیری.براق ها تقریبا میشه گفت مد نیستن.جنس سوپر کن کن هم مات هستش و هم بدن نما نیست و هم چروک نمیشه.لبنانیش هم سر کردنش راحته و همینطور مدل حُسنا.من لبنانی رو امسال گرفتم 120

وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه گویش ما اینطوره ببخشید از گویشمون خوشتون نیومد

استارترم 

بزرگترین و عزیزترین آدم زندگی من دزفولی بود...

دیگه ندارمش...

خوشحالم که هم شهریش توی تاپیکم اومد 

سلام منو به شهرتون برسون 

من یه روزی قرار بود توی اون شهر بیام برای زندگی...

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
کرپ جنس خوب بخری نه چروک نمیشه هر کقت خواستی چادر بخری یه گوشه از پارچشو تو دستت بپیچون اگه چروک شد ...

چونه رو هستم😂

راست میگه.اگه پارچه چادر مشکی خواستی بخری تا میتونی چونه بزن.قیمت رو 3برابر میدن.چادرهای آماده اینجوری نیستن ولی پارچه چادری رو خیلی گرون میدن

وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.
راست میگه.اگه پارچه چادر مشکی خواستی بخری تا میتونی چونه بزن.قیمت رو 3برابر میدن.چادرهای آماده اینجو ...

آره واقعا 

آره منم از اونایی که آستین جدا داره خوشم نمیاد  یا خدا 260؟؟؟؟

بله خودمم شاخ در اوردم اما جنسای ارزون تر هم بود اما من چون همیشه سر میکنم دنبال جنسای عالی هستم ک نه زود قرمز بشن و نه پرز بگیرن 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤