2777
2789
عنوان

خیلی مهم درباره مای بی بی بدووووویین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 71 پست

حالا کشفش کردن اگه راست میگن بفرستن تو بازار با قیمت مناسب نه ک خودشونم با همین قیمتای بالا پخشش کنن مثه اونهمه برنج احتکار شده ک بجای اینکه با قیمت مناسب پخشش کنن کیسه ای 80 تومن گذاشتن برای فروش اونم برنج هندی خدارو خوشش میاد واسه اون برنج کیلویی 8000 تومن پول داد ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
یا خدا هفده تومن؟پس مای بی بی شماره سه چنده؟؟؟؟

مارک مای بی بی روش زده یازده نامردا میدن 13تازه منت هم میزارن که قیمت قدیمه هنوز

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میریزم خیابون میگم مرگ بر امریکا درود بر شیخا همین میشه ..چرا اعدامشون نمیکنن؟!!!!

چه ربطی داره حالا برعکسشو بگن درس میشه ولی با اعدام موافقمچن نفرو که اعدام کنن بهتر میشه

منو دخیام شما همه😜
وقتی میریزم خیابون میگم مرگ بر امریکا درود بر شیخا همین میشه ..چرا اعدامشون نمیکنن؟!!!!

والا دیگه نمیدونیم چیکار کنیم مغز همه ریده دیگه از گرونی و کمبود ما تو خونه داشتیم از وقتی گرون شده هنوز نخریدیم تموم بشه نمیدونم چیکار کنم خیلی گرونه

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

دیشب یه دونه داروخونه رفتم دعوا سر شیر خشک بود طرف دو تا قوطی میخواست فروشنده داروخونه داشت میگفت داری حق یه بچه دیگرو میخوری خدارو خوش نمیاد یه دونه بیشتر نداد بهش

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چه ربطی داره حالا برعکسشو بگن درس میشه ولی با اعدام موافقمچن نفرو که اعدام کنن بهتر میشه

چی چه ربطی داره حکومت افتاده دست شیخا هیچ کس نمیتونه از گل نازک تر بهشون بگن این همه بد بختی و میبین ولی هیچکار نمیکنن

دقت کردید اخبار ایران چقدر درستکار و‌راستگو شده همش داره. انبارهای احتکار رو نشون میده که مردم بگن اخی تقصیر اینا نیست دست خودمون مردمه و بعدشم کلی نفرین کنن احتکار کنندگان رو و کلا حواسها پرت بشه 

من خریده بودم دوازده آخرین بار

انقدر دلم میخواد ببینم جهنم ارزش هزار دوهزارو داره پیرمردایی که جفت پا تو گورن واسه هزار تومن گرونتر دادن یه بسته پوشک به ادم بد و بیراه هم میگت اگه عزرائیل بیاد سراغشون چجوری جون میدن

دیشب یه دونه داروخونه رفتم دعوا سر شیر خشک بود طرف دو تا قوطی میخواست فروشنده داروخونه داشت میگفت دا ...

اره منم ببلاک میدم گرون شده..گفتم دوتا سه بده ندادن !الکی گفت کمه ..همرو جمع کردن انبار دوبله بدن لعنتیا

یه دونه از این شیخا رئیس جمهور گرام بودن که چهار سال هیچ غلطی نکرد دوباره 26میلیون نفر رفتن بهش رای دادن بگین دزد بگین نامرد بگین فاسد که رفته تو لباس شیخ رفته لباس پیغمبر پوشیده

دقت کردید اخبار ایران چقدر درستکار و‌راستگو شده همش داره. انبارهای احتکار رو نشون میده که مردم بگن ا ...

راست میگی اصلا دقت نکرده بودم 

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
اره منم ببلاک میدم گرون شده..گفتم دوتا سه بده ندادن !الکی گفت کمه ..همرو جمع کردن انبار دوبله بدن لع ...

مردمم اکثرا ببلاگ مصرف میکنن این ملت هم که سواستفاده گر