2777
2789
عنوان

خیلی مهم درباره مای بی بی بدووووویین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 71 پست
من به چشم خودم دیدم کسایی رو که پول گرفته بودن و رای داده بودن، نمیشه گفت رای آورد، انتخابات رو مهند ...

هیچ برا استیضاح وزرا پول میدن رای نیارن انتظار داری تو این بی سر و سامانی روحانی استیضاح بشه عدالت ک نیس

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خودش غلط کرد، امروز برکنار بشه قول میهمش میگم چرا قالی باف و اقای دم همه قیمت ها فرداش حداقل سی درصد پایین بیاد، سه ماه کشورو بدن ...

همش میگم چرا اقای قالی باف و رئیسی مثل اون از خودشون دفاع نکردن بعد میگم خب باید فرق بین درست و نادرست مشخص بشه کم طرفداراش دیوار دیوار کردن هر چه کردن مردم به خودشون کردن

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بین این همه به قول خودشون نخبه یکی نیس که بیاد یه تیم و تشکیل بده که اقتصاد و صنعت و کشاورزیو .. ...

الهی به حق حضرت زهرا درست بشه این مملکت دلم برای جوونا میسوز واسه مستاجرا میسوزه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
 همش میگم چرا اقای قالی باف و رئیسی مثل اون از خودشون دفاع نکردن بعد میگم خب باید فرق بین درس ...

وقتی انقد صحنه سازی کردن انقد گفته بودن بچه هام میگفتن ریئسی بیاد همرو اعدام میکنه

خدا لعنت کنه روحانیرو

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

وقتی انقد صحنه سازی کردن انقد گفته بودن بچه هام میگفتن ریئسی بیاد همرو اعدام میکنه خدا لعنت کنه روح ...

انقدر گفتن قاتله بیاد مرا رو میگه چهرتا زن بگیرن مهم اینه که مردا الان دنبال زن نمیرن این دیوار میکشه این دلارو میدسونه به چه قدر اون جهانگیری خاک بر سر ایشالله مرده که خبر مرگش نیست بیاد دلار 4هزاری بده به مردم

ای کاش میومد و هر چی خائن گردن میزد وضعمون لااقل این نبود

اره والله هنوز که هنوزه دارن اقایون اختلاص گرو اعدام میکنن کاش اون میومد از دم گردنشونو میزد

انقدر گفتن قاتله بیاد مرا رو میگه چهرتا زن بگیرن مهم اینه که مردا الان دنبال زن نمیرن این دیوار میکش ...

کسایی ک ب روحانی رای دادن این اوضاع حقشونه اونایی  ک رای ندادن مثل بیچارن

کسایی ک ب روحانی رای دادن این اوضاع حقشونه اونایی  ک رای ندادن مثل بیچارن

اهان دهنتو باید ماچ کرد واقعا حرف دلمو زدی البته فقط اونایی که هنوزم میگن روحانی خوبه

اخیش بالاخره یه جا گفتم تاپیک نترکید تازه تا میای طرفداری بدبختش سریع گزارش میزنن میخوام بدونم تاپیکو میدن هوا اوضاع زندگیشونو مملکتو هم میدن هوا خانومای گزارش زن

اهان دهنتو باید ماچ کرد واقعا حرف دلمو زدی البته فقط اونایی که هنوزم میگن روحانی خوبه

ب امام ادم خسته میشه نمیدونم چرا مجلس و رهبری کاری نمیکنن

ب امام ادم خسته میشه نمیدونم چرا مجلس و رهبری کاری نمیکنن

رهبری چی بگه نمونش برجام چه قدر گفت نکنید اعتماد نکنید اگر اجازه نمیداد میگفتن رهبری مقصره اجازه هم داد باز انداختن گردن رهبری 

مجلس هم رئیسش یکیه لنگه روحانی وقتی اجازه میده برادرزنش اقای علی مطهری واسه رفع حصر امضا جمع کنه ازش چه توقع