2777
2789
عنوان

خیلی مهم درباره مای بی بی بدووووویین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 71 پست
سلام پدرشوهرم امروز رفته افق کوروش پوشک بارلی که ایرانی هم هست رفته یکی بخره اول ۴۲ تومان بود امروز ...

ببم ۲۲ تومنه برو بخر

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم مولفیکس گرونه فروشنده بهم گفت مرسی بگیر ارزونتره 16تاییش ده تومن کیفیتشم بد نیست 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
سلام پدرشوهرم امروز رفته افق کوروش پوشک بارلی که ایرانی هم هست رفته یکی بخره اول ۴۲ تومان بود امروز ...

دروغ میگن خودشون با دستگاه پاک میکنن دوباره قیمت میزنن

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
آخ که با چه امیدی می‌گفتیم أخر هفته روحانی رفته 😭 این روزا رو میدیم 😠😢

نگو نگو انقدر مطمئن بودم که میره ولی وقتی دیدم دوباره رای اورد انگار دنیام خراب شد که به لطف ایشون خراب هم شد

نگو نگو انقدر مطمئن بودم که میره ولی وقتی دیدم دوباره رای اورد انگار دنیام خراب شد که به لطف ایشون خ ...

من به چشم خودم دیدم کسایی رو که پول گرفته بودن و رای داده بودن، نمیشه گفت رای آورد، انتخابات رو مهندسی کرد، الانم تنها راه اینه که استیضاح بشه

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
به دختر من نمیسازه مولفیکس بارلی خیلی خوبه

یه بسته مرسی بگیر امتحان کن واقع خوبه

من به چشم خودم دیدم کسایی رو که پول گرفته بودن و رای داده بودن، نمیشه گفت رای آورد، انتخابات رو مهند ...

اخه فکر میکنید با این وضعیت بر فرض مسال استیضاح شد ایشون برکنار هم شد کی با این وضعیت مملکتو تحویل میگیره هرچند که خودش معتقده نامبر وانه خیلی توهم زده که من خوبم من ال کردم و بل کردم

اخه فکر میکنید با این وضعیت بر فرض مسال استیضاح شد ایشون برکنار هم شد کی با این وضعیت مملکتو تحویل م ...

خودش غلط کرد، امروز برکنار بشه قول میدم همه قیمت ها فرداش حداقل سی درصد پایین بیاد، سه ماه کشورو بدن دست قالیباف، بدتر از این نمیشه

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
اخه فکر میکنید با این وضعیت بر فرض مسال استیضاح شد ایشون برکنار هم شد کی با این وضعیت مملکتو تحویل م ...

ینی بین این همه به قول خودشون نخبه یکی نیس که بیاد یه تیم و تشکیل بده که اقتصاد و صنعت و کشاورزیو .... رو درس کنه اخه چیمون درسته به جز دزدی😕

منو دخیام شما همه😜