2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من من من 

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

یه تاپیک دارم اونایی که درگیرچاقی هستن ومیخوان کم کنن     بروتوقسمت تاپیکام پیدامیکنی برنامه رژیمموکامل گذاشتم

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
رژیمت چیه؟

نون و برنج و روغن و فست فود وتنقلات و شکر و نوشابه و چیزای شیرین اینا حذف کلن...روزی هزار کاری مصرف میکنم باشگاه هم میرم...بیشتر غذای آب پزی میخورم...بدون نان و برنج

منم رژیمم.بیخیال بابا انقد خورد چی کردی یکمم بخاطر زیبایی تحمل کن

من همیشه در جنگم با چاقی

یک ساله کار هنری میکنم چهارده کیلو اضافه کردم

(بعد زایمان با رژیم و ورزش 38کم کردم،چهارده کیلوش برگشته)

من همیشه در جنگم با چاقی یک ساله کار هنری میکنم چهارده کیلو اضافه کردم (بعد زایمان با رژیم و ورزش ...

اوه چطوری کم کردی38تارو😯من تاالان 12تاکم کردم با رژیم 5-2کالری شماری

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
اوه چطوری کم کردی38تارو😯من تاالان 12تاکم کردم با رژیم 5-2کالری شماری

روزی سه ساعت ورزش...هیچی ام نمیخوردم در حد صد کالری شاید😐

پسر مم یک ساله و نیمه بود شیر هم میدادم

چجوری دوام اوردم خدا میدونه...

خیلی سخت بود

الان دیگه بریدم انگار...

الان پسرم پنج سالشه

سه سال ثابت بودم

تقصیر این کار هنری بود😐