2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هلش بدیم؟؟

بزن دنده دو هل میدیم استارت بزن روشن شد حله😓😓😓😓😓

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

دخول عمیق باشد و پس از نزدیکی یه بالش بزار پشتت و پاهاتم دو سه ساعتی بزار روی لبه تخت یا مبل بزار تا کمک بشه برسن به تخمک

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
هلش بدیم؟؟ بزن دنده دو هل میدیم استارت بزن روشن شد حله😓😓😓😓😓

خوبه مزه پرون این تاپیکم پیدا شد😐

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
هلش بدیم؟؟ بزن دنده دو هل میدیم استارت بزن روشن شد حله😓😓😓😓😓

تاپیک فان نیس عزیزم هشت ماهه منتظره😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
تاپیک فان نیس عزیزم هشت ماهه منتظره😐

من دلم خاست شوخی کنم با استارتر شاید باهمین پست من یکم بخنده.تو چرا کاسه داغ تر از آش میشی؟ ناراحت شد خودم ازش معذرت میخام

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
واقعا این کارا کمک میکنه؟

من خودم یه لوله  بسته و اون یکی هم اطرافش چسبندگی داره  شوهرمم تحرکش کمه با همین روش باردار شدم البته در کنارش طب سوزنی و سنتی را هم داشتم ولی تو ماه سوم توقف رشد داشت سقط کردم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
سلام دکتر برای همسرم قرص ولمن تجویز کرد

خوب شد؟

الان همسرم زنگ زد بهم گفت واسش دارو نوشته

وای خیلی ناراحت بود اخه پیش بیمارستان یه خانواده رو دیده بود که بچشون تازه بدنیا اومده و عکس میگیرن خیلی داغونه