2777
2789

من که مهمونی خاصی نمیگیرم، اگر سیسمونی ام رو بچینم یه دور همی مامانم و خواهرم و مادر و خواهر همسرم میگم بیان، کلا زیاد اهل نشون دادن جهیزیه و سیسمونی و جشن گرفتن نیستم

هر روز یه چیزی مد میشه😟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کادو ب نی نی ؟ بعد دوباره بچه هم ک ب دنیا اومد کادو میدن،یا ن همون ک موقع سیسمونی دادن

موقع سیسمونی برون معمولا کادو لباس و وسیله بچه میدن موقع تولد پول میدن یا طلا میدن . میگم معمولا درجه یک ها رو دعوت میکنم از اقوام دور ک طبیعتاً انتظار نمیره دوبار کادو بدن 

کادو ب نی نی ؟ بعد دوباره بچه هم ک ب دنیا اومد کادو میدن،یا ن همون ک موقع سیسمونی دادن

یه کادو کوچیک میارن با عنوان سر سیسمونی،  کلا رسم و رسومات الکی، و نوزاد هم به دنیا میاد کادو میارن، خاله شوهر من کا چهلم بچه اش جشن گرفت با  کادو باید میبردن، بعد ۳۵ سال بچه دار شده بود ،همه جشن هاشم مفصل لا کادو، از سیسمونی ، دهه، چهلم، تولد یکسالگی، 

تو این گرونی و اوضاع درهم اقتصادی، بعضی خرج هااضافه است به نظرم. مخصوصا مهمونی‌هایی که برای نشون دادن سیسمونی و جهیزیه و ایناست. هرکسی هرچی خریده و داره مبارکش باشه دیگه نشون دادن نداره. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
واااای بعد از ۳۵ ساااااال  😍😍😍 مشکلش چی بود

همسرش بچه دار نمیشد، تو سن ۵۰ سالگی بچه دار شدن، با حدود ۵۰ میلیون خرج کردن ، همینکه خوشحالن و آرزو بچه دار شدن به دلشون نمونده خداروشکر، ولی از نظر من تو سن بالا بچه دار شدن کمی غیرمنطقی ،ولی خوب حسرت بچه نداشتن هم درد بزرگی