2777
2789
عنوان

درباره ی لازک در کلینیک نوآوران

2114 بازدید | 15 پست

سلام من جدیدا عضو این سایت شدم لطفا راهنماییم کنید کسی هست که لازک کرده باشه تو کلینیک نوآوران تهران؟چندتا سوال داشتم من یکی دو روز دیگه از شهرستان راهیم برای عمل لازک جای مطمئنیه؟هنوز نمیدونم دکترم کی هستش.یه روز بعد عمل میتونم برم مسافرت؟

وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
یه روز بعد عمل مسافرت؟؟؟     من تا دو هفته از خونه بیرون نرفتم...یعنی نمیتونستم برم

اخه قراره یه روز بعد عمل از تهران بریم مشهد ...

چرا ؟بخاطر درد یا دکتر گفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم بخاطر دردش هم اینکه چشمات به نور حساس میشه...شبا نمیزاشتم حتی یه لامپ روشن باشه..

عینک افتابی بزنم چی؟شما هم لازک کردین؟الان دیدتون بهتر شده؟

بله عزیزم...الان یکساله عمل کردم...دیدم عالی شده واقعا راضیم که عمل کردم

منم قراره عمل کنم اما استرس دارم از اینکه میگن تا یه مدت تار میبینم و یا نتونم درست مراقبت کنم از چشام بعد عمل .کار خاصی باید کرد جز عینک زدن و قطره هایی که تجویز میکنن؟

من توی کلینیک نوآوران، مهر 97 عمل لازک انجام دادم. راضیم. البته دو هفته اول، همون عینک آفتابی که اونجا بهم دادن می زدم (کاملا سیاه). تقریبا تا سه ماه هم تار می دیدم. ماه اول خیلی تار بود و ماههای بعد کمی تار. ولی الان کاملا خوبم. شماره چشمهام هم 2/5 دوربین و 2/5 آستیگمات بود.

حدود 2 تومن هم همه هزینه ها شامل عکس و هزینه عمل و ... شد که بیمه تکمیلی 1/800 بهم برگردوند.

من توی کلینیک نوآوران، مهر 97 عمل لازک انجام دادم. راضیم. البته دو هفته اول، همون عینک آفتابی که اون ...

خوبه عزیزم منم شهریور عمل کردم همونجا خداروشکر خیلی خوب بود