2777
2789

بستگي داره چ نسبتي بااون دخترخانوم داشته باشه معرف

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخاد معرفی کنی چون تا اخر نفرین پشت سرته درست عین من که راوی مو شب روز نفرین میکنم

خب اونی که معرفی میکنه مسئولیتی نداره. دو طرف باید تحقیق کنن و با سنجیدن همه جوانب به هم جواب بدن 

ببین اصلا به دختر نگو

پنهانی پسره ببینه دختر رو اگر پسندید ،بعد به دختره بگید اگر اجازه داد برید خواستگاری

سالها پیش داداشم استاد دانشگاهشو و دختر همسایمون رو به هم معرفی کرد،دختره بیچاره چه ذوقی داشت،استاده دیدش گفت سلیقه ی من نیست

دختره خیلی ناراحت شد😞به داداشم گفت نباید به من میگفتی میزاشتی اون منو ببینه بپسنده بعد منو وارد جریان میکردی😐

ولی خداروشکر بعد از چندسال داداشم یه خواستگار خوب واسه دختره فرستاد الان ۲تا بچه دارن

چه داداش خوبی داری. خیره حسابی پس

آره داداشم کم سن و سال بود اون موقع

دختر همسایمون خیلی دختر خوب و خانمیه خوشگلم هست،داداشم میگفت این دختر حیفه باید خوشبخت بشه

یه ۱۰سالی از داداشم بزرگتر بود

خداروشکر الان خوشبختن

من دوستش هستم ولی خیلی دختر خوبیه واقعا حیفه

خب ب عنوان ي دوست خيييليي راحت و مستقيم ميتونين معرفي كنين و ازش تعريف كنين 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت