2777
2789
عنوان

#نه به تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 47 پست
بابا یهو‌جوگیر شدم😂😂😂 بخدا مام همش وامه😁

تازه ازدواج کردی؟😁اگه آره یکم بذار بگذره بعد خودت میایی برعکسشو میگی😂😂

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
من ناسازگار بودم خیلی اذیت میکنم تو‌خونه

من کلا راضیم زیاد برام میخرن هر چی بخوام 😃😃😃اگ دوتا بودم مجبور بودم نصف کنم وسایلامو😂😂😂😂😂برا همین شدیدا راضیم

توام سازگار باش😁😁😁😁😁 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ازدواج کردی؟😁اگه آره یکم بذار بگذره بعد خودت میایی برعکسشو میگی😂😂

ن نامزدم ینی نرفتم زیر سقف😁😁😁

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
من کلا راضیم زیاد برام میخرن هر چی بخوام 😃😃😃اگ دوتا بودم مجبور بودم نصف کنم وسایلامو😂😂😂😂😂برا ...

چشم😈

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

من پیشنهاد میکنم با این وضعیت گرونی و فشار، اگه توان ساپورت رفاه حداقل دو سه تا بچه را ندارید، اصلا بچه نیارید که بعدا مجبور بشید برای تنهایی اون یگی دیگه هم بیارید...

والا به جای کمیت یه کم به کیفیت رفاه و تربیتشون هم باید فکر کرد...

من خودم تک فرزندم راضییییم 😄😄😄😄😄 همتون یکی بیارید اصن😎😎😎😎😎

واقعا راضی هستی؟؟

من یه دختر دارم اصلا وابدا دوست ندارم یه بچه دیگه بیارم ولی شوهرم مدام میگه بچه مون گناه داره...ولی من تا پای جونم پای حرفم وایمیسم

یا رب نظر تو برنگردد...
ن نامزدم ینی نرفتم زیر سقف😁😁😁

خوب پس!

حالا بذار خانم خونه بشی خودت میفهمی چی به چیه😁یه پا اقتصادگر میشی☺

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  

اگه از نظر مالي بشه ساپورت كرد خوبه،واسه فرهنگ،ادب،شخصيت نحوه ي برخورد و صحبت كردن بچه بايد خييييييلي وقت گذاشت،يه تك بچه كه از هر نظر مالي و معنوي تأمين باشه خيليييييي بهتر از چند تا فرزند هست كه كمبود همه چي داشته باشه

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

من خودم تک فرزندم و خیلی بده😢😢 برای پدر و مادر تک فرزندی خیلی خوبه ولی وقتی بچه به سن ازدواج میرسه خیلی اذیت میشه مخصوصا اگر دختر باشه. من که خیلی ناراضیم با اینکه همه جور امکاناتی داشتم😥

یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁
واقعا راضی هستی؟؟ من یه دختر دارم اصلا وابدا دوست ندارم یه بچه دیگه بیارم ولی شوهرم مدام میگه بچه م ...

خییییییلی راضیم 😁😁😁

کسی بگه تنهایی سخته اصن حرفشو قبول ندارم 😉😉😉😉

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من خودم تک فرزندم و خیلی بده😢😢 برای پدر و مادر تک فرزندی خیلی خوبه ولی وقتی بچه به سن ازدواج میرسه ...

عا باریکلا

تازه حرفی ک میخاستم بزنمو زدی من از الان غصمه واسه مامانم