2777
2789
عنوان

#نه به تک فرزندی

516 بازدید | 47 پست

من چون کلی خانوم ک میخان بچه بیارن هست میگم

لطفا یدونه بچه نداشته باشید

چون من خودم خیلی تنهایی کشیدم

😞

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی توی یه تاپیک میگفت کسی بچه زیاد بیاره بی انصافیه

یعنی چی جمعیت زیاد شده

دیگه آب نمیمونه هوا نمیمونه

خواستم اگه توی این تاپیک هس بهش بگم همینجور که زاد و ولد میشه همینجورم مرگ و میر هستش

پس نترس که تو از تشنگی بمیری

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

اگه خرجش رو شما میدی بیاییم تو کمپین

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نه_به_چند_فرزندي#  

تو_اين_گروني#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
جلوی همون یکی هم شرمنده شدیم پول میوه نداریم بدیم براش طفلکو دومی پیش کش

خدایی حق دارید گرونیه

راحت باشید😖😓

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
نه_به_چند_فرزندي#   تو_اين_گروني#  

باشه ااقا تسلیم😂

من خودم تک فرزندم راضییییم

😄😄😄😄😄

همتون یکی بیارید اصن😎😎😎😎😎

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من خودم تک فرزندم راضییییم 😄😄😄😄😄 همتون یکی بیارید اصن😎😎😎😎😎

نکن همچین😂😂😂😂