2777
2789

تقویم اپکس برام پیام داده که از طرف همراه اول 100 گیگ اینترنت رایگان برنده شدید. برای دریافت اینترنت این نرم افزار رو فعال کنید. رفتم فعال کنم گفته هزینه روزانه 400 تومن، بلافاصله غیر فعالش کردم.

از طرفی حتما نرم افزار همراه من یا My Irancell رو نصب کنید تا از تمام هزینه هاتون باخبر شید. اینا به بهونه حفاظت از محیط زیست واستون قبض نمیفرستن تا شما از هزینه های الکی که به شماره شما می بندن با خبر نشید.

دوست داشتم معلم املای تو بودم! و ”دوستت دارم” را املاء بگویم ... و هی بپرسم تا کجا گفتم؟ تو بگویی دوستت دارم.         فروغ فرخزاد

کلا تمام خطوط همه شرکتا هفته ای یه بار ستاره 800 مربع رو بزنن ک سرویس پولی رو خط نباشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا الکی براتون هر ماه بسته ی اینترنت فعال می کنن حتی اگه استفاده نکنید

دوست داشتم معلم املای تو بودم! و ”دوستت دارم” را املاء بگویم ... و هی بپرسم تا کجا گفتم؟ تو بگویی دوستت دارم.         فروغ فرخزاد
نفهمیدم ینی چی!؟ چیکار کنیم؟

با گوشیت مثل شماره ک میگییری بزن 800*#  ستاره 800 مربع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

برای من سه ماه پشت سر هم بسته ی اینترنت ماهی 12000 تومن فعال کرده بودن، بدون اینکه من بخوام!!!!!!

ایرانسل یا همراه اول؟

همراه اول