سلام خانومهاشوهرمن ابان ماه ازمایش داد و کمتحرکی داشتن دارو خورد و مشکلش حل شد همونماهم باردار شدم ولی نطفه ضعیف بود و بچه سقط شد الانم چهترماهه اقدامم تمام ازمایشهام خوبه عکس رنگیم هفته قبل رفتم خوب بودلولهام بازبودن دکتربرای همسرمازمایش مجدد نوشت وگفت ماه بعد بیا بهت دارو بدم و ای یو ای انجام بده میخام ببینم امکان ای یو ای کردن و بارداری چقده ممکنه با یبار ای یو ای کردن بازم حامله نشم من هرماه فولیکولهای غالب دارم
من ۳ سال پیش ای یو ای شدم ، حدود ۳۰۰ ، ۴۰۰ شد البته تو بیمارستان دولتی بودم . بله بار دوم بار ...
اینجا کلینیک نازایی انجام میده بهمگفتن پول ای یو ای ۶۰۰تومن ولی دکترم گفت قبلش بیا داروهاتو بدم.اینماه عکس رنگی گزفتم فردا تخمک گذاریمه دعا کنین طبیعی حانله بشم و ماه بعد به ای یو ای نرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.