2777
2789
عنوان

ای یو ای

776 بازدید | 20 پست

سلام خانومهاشوهرمن ابان ماه ازمایش داد و کمتحرکی داشتن دارو خورد و مشکلش حل شد همونماهم باردار شدم ولی نطفه ضعیف بود و بچه سقط شد الانم چهترماهه اقدامم تمام ازمایشهام خوبه عکس رنگیم هفته قبل رفتم خوب بودلولهام بازبودن دکتربرای همسرم‌ازمایش مجدد نوشت وگفت ماه بعد بیا بهت دارو بدم و ای یو ای انجام بده میخام ببینم امکان ای یو ای کردن و بارداری چقده ممکنه با یبار ای یو ای کردن بازم حامله نشم من هرماه فولیکولهای غالب دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالمين چرا اي يو اى؟؟ 

اخه شوهرم‌شاید کم تحرکی داشته باشه مثل ۸پاه قبل چون هرماه با فولیکولهای خوب باردارنمیشم الان قرار دوباره ازشوهرم ازمایش اسپرم بگیرن و دکتر متخصص مردان ببینه 

من و شوهرم هیچکدوم‌مشکلی نداشتیم اما باردار نمیشدم ، دو بار ای یو تی کردم که دفعه دوم‌ باردار   ...

بار دوم‌که ای یو ای شدی حامله شدی یه سوال هزینه دارو باهزینه ای یو ای حدا هست یا باهم گفتن ۶۰۰تومنه

من ۳ سال پیش ای یو ای شدم ، حدود ۳۰۰ ، ۴۰۰ شد البته تو بیمارستان دولتی بودم . 

بله بار دوم باردار شدم . در مورد پله هم به من گفت بهتره ۳ روز استراحت داشته باشی . فعالیت سنگین نکنی

مامان النا و آیرین «