2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست
نظر خودت چیه؟

انتخاب اسم دختر خیلی سخته. خودمم ک دوست ندارم ازین اسمای تازه به دوران رسیده رو بذارم. که حتما تعصب داشته باشم ک اسم اصیل ایرانی باشه. 

اگ زینب رو انتخاب کنم فقط بخاطر اینه ک دل شوهرم نشکنه چون خیلی دوست داره و حاضره بابتش خیلی خرج کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من عاشق حضرت زینبم ولی اسم بچمو نمیذارم .چون اسم خیلی سنگینیه و هر کسی نمیتونی لیاقتشو داشته باشه و باری سنگینی روی دوش بچه میندازه .شما به همسرت بگو از اسامی دیگر حضرت زینب انتخاب کنه مثل حلما که به معنای صبوره و نماد حضرت زینب.انشالله فرزندتون نامدار باشه

زینب هم تلفظش خییلی خوشگل و دخترونه س و هم معنی زیبایی داره.من عاشق اسم زینبم  

هیچ وقت هم قدیمی نمیشه و همیشه پرطرفدار و روتینه مثل بقیه اسمای مذهبی

زینب نام درختی خوش بو و خوش منظر در بهشته و همچنین زینت و زیبایی پدر

من هرچی زینب در اطرافم دیدم مخصوصا نسل جدید عاشق اسمشون بودن و بهش افتخار میکردن

اصلا دلیل اینو متوجه نمیشم که چرا بعضیها از جانب بقیه نظر میدن که کسایی که فلان اسمو دارن از اسمشون ناراضی اند.

کاش یاد بگیریم به جای بقیه نظر ندیم و نظر شخصی خودمونو به دیگران تحمیل نکنیم.

استارتر عزیز فضای نی نی سایت یه جوریه که همه تیپ آدمی توش هست.وقتی اینجا نظر سنجی میکنی معلومه افراد غیر مذهبی در مورد اسامی مذهبی نظرات جالبی نمیدن.یا مثلا یکی از دختر خاله ش بدش میاد ،بعد میاد از فلان اسم که روی دختر خاله شه بد میگه

اون خرافات بی اساسی هم که در مورد بعضی از اسما هست واقعا خنده داره.حضرت زینب نماد پاکی،دانایی و صبوری و یه قهرمان به تمام معنا هستن و دختری که صاحب اسمشو بشناسه حتما از صفات زیبای ایشون تاثیر مثبت میگیره.

اینایی که این خرافاتو میگن هیچ شناختی از اهل بیت ندارن و فقط به جنبه های سطحی قضیه نگاه میکنن و هیچ مطالعه ای نداشتن و از عاشورا فقط غمش  رو درک میکنن و دیگه هییچ.

اگه بخوایم این طوری به قضیه نگاه کنیم که اکثر اشخاص معروف و بزرگان سختی کشیدن،حالا چه ربطی داره که هرکس اون اسمو داشته باشه سختی بکشه،واقعا عجیبه عقاید بعضی ها،خدا به دادمون برسه

افرادی که با ادعای های الکی روشنفکر ی به راحتی به اسمای اصیل ،توهین میکنن و انواع برچسب ها مثل قدیمی و تکراری و سنگین و این جور مزخرفاتو میزنن

چند سال دیگه در مورد اسمای به قول خودشون جدید و جینگیل مینگیلی!!!میگن که دیگه خز شده،دیگه تکراری شده،

البته خداروشکر تعدادشون کمه و این طور که به نظر میرسه توی نی نی سایت این عجایبو فقط میشه دید.

مشکل از کمبود اعتماد به نفسشونه که فکر میکنن بقیه هم مثل خودشون از اسمشون ناراضی اند و دیالوگ تکراریشون اینه که نه نذار این اسمو در آینده ممکنه دوست نداشته باشه!!!!! و از جانب بقیه نظر میدن

اینایی که از اسمشون ناراضی اند کسانی هستن که با یک شخصیت کاملا غیر مذهبی ،یه اسم مذهبی دارن.یا برعکس.

اگه کسی مذهبی باشه و بچه شم مذهبی تربیت کنه صد در صد اون بچه عاشق اسمش میشه و اسمش با شخصیتش هماهنگه