بچه ها من شوهرم اسم زینب رو خیلی دوست داره. و اصرار میکنه ک هرچی بخای بهت میدم فقط از ته دل راضی شو که اسمشو بذاریم زینب. نظرتون؟ خودمم هیچی انتخاب نکردم. اسم دختر کلا خوشم نمیاد
پسر تا ۵سالگی با مادره من پرسیدم..من تا اون موقع میمیرم که
همین دو سه روز پیش توو برنامه ی عصر خانواده بود فک کنم شبکه دو مجریش خانم شیرین صمدی بود. وکیل آورده بودن. وکیله گفت پسر قبلا تا دوسالگی بوده اما قانون جدید میگه هردو تا 7 سالگی. نمیدونم والا. ولی خودم شنیدم از وکیله
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حالا تو اشناها ما میگن زینب غم کشه ی همچین حرفی کم میزارن زینب..دختر خودش مطلومه حضرت زینبم قربونش برم خیلی مظلوم بود ما زینب و ابولفضل معمولا کم پیش میاد بزارن تو فامیلا علی فاطمه زهرا محمد فقط
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
من دوس ندارم کلا اسمای مذهبی یعنی دوس ندارم اینم خیلی قدیمیه و فراوانیه زیادی داره معنی جالبیم نداره یعنی آراستن و آرایش ولی میتونی دو اسمیش کنی که هم خودت دوس داشته باشی هم شوهرت خوش قدم باشه دخترت بعدشم ما عرب نیستیم اسمای عربی بذاریم این همه اسم ایرانی خوشگل