2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست

این اسمایی که یه دوره مد میشه رو نذار 

خیلی خدایی بعد یه مدت خز میشن

مثل ستایش . یا همین حلما . یعنی شش تا حلما تو فامیل داریم 

بعدم من اصلا نشنیدم اسم زینب رو کسی مسخره کنه 

نه شکسته میشه نه قدیمی 

۱۴۰۰ ساله دارن میذارن

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
پسر تا ۵سالگی با مادره من پرسیدم..من تا اون موقع میمیرم که

همین دو سه  روز پیش توو برنامه ی عصر خانواده بود فک کنم شبکه دو مجریش خانم شیرین صمدی بود. وکیل آورده بودن. وکیله گفت پسر قبلا تا دوسالگی بوده اما قانون جدید میگه هردو تا 7 سالگی. نمیدونم والا. ولی خودم شنیدم از وکیله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دادم دستش از قبل.پسرم چهارسالشه.وای یروز نبینمش هم اون میمیره هم من.هیشکسم پشتم نیس.نمیدونم چ ک ...

از حالا بگو اصلا من سختمه واس خودت بچه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
این اسمایی که یه دوره مد میشه رو نذار  خیلی خدایی بعد یه مدت خز میشن مثل ستایش . یا همین حلما ...

کاش همه نظرشون این باشه..

الان ک همه میذارن تی تی و تی تاب و سوسانو و... 😐

حالا تو اشناها ما میگن زینب غم کشه ی همچین حرفی  کم میزارن زینب..دختر خودش مطلومه حضرت زینبم قربونش برم خیلی مظلوم بود ما زینب و ابولفضل معمولا کم پیش میاد بزارن تو فامیلا علی فاطمه زهرا محمد فقط

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
کاش همه نظرشون این باشه.. الان ک همه میذارن تی تی و تی تاب و سوسانو و... 😐

من کار به بقیه ندارم 

هر کس هر جور صلاح بدونه رفتار میکنه و رو بچش اسم میذاره 

تو هم برات مهم نباشه

هر اسمی بذاری یه سری مخالف داره 

نظر من اینه که زینب هم معنیش قشنگه هم هیچ وقت قدیمی نمیشه 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
حالا تو اشناها ما میگن زینب غم کشه ی همچین حرفی  کم میزارن زینب..دختر خودش مطلومه حضرت زینبم قر ...

ماهم اعتقاد داریم زینب و ابوالفضل نمیزارن میگن رنج کش و غصه خو میشه بچهه

البته اسم در شخصیت بچه خیلی تاثیر داره اسم با معنی انتخاب کنن بهتره 

حنانه هم معنی زیبایی نداره

من دوس ندارم کلا اسمای مذهبی یعنی دوس ندارم اینم خیلی قدیمیه و فراوانیه زیادی داره معنی جالبیم نداره یعنی آراستن و آرایش ولی میتونی دو اسمیش کنی که هم خودت دوس داشته باشی هم شوهرت خوش قدم باشه دخترت بعدشم ما عرب نیستیم اسمای عربی بذاریم این همه اسم ایرانی خوشگل