2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیرنده مگه بده جلوی چشمت میکشه حتما باید یواشکی انجام بده بزار جلوی چشمت باشه هرجورخواست بکشه

وای!

شوهر منم اگه ولش میکردم تو خونه میکشید. الان اگه هر دو ماه سه ماه یه بار موقعیتش پیش بیار با دوستش میره بیرون میکشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

شوهر من هم مرد خوبیه اما قلیون میکشه. تو خونه پدریم جرم شناخته میشه   اما برام مهم نیست چون تنها سرگرمیشه یه مدت هر روز میکشید اما از وقتی باردار شدم حداکثر هفته ای دوبار شده . فکر نکنم تا خودش نخواد بتونی از سرش بندازی

ن ما عقدیم ن تراس خودشون میکشه ت فامیل خودمون نمیشکه اصن ولی خونه خودشون میکشه  من دوس ندارم ب ...

بعدش که عروسی کردین نذار تو خونه بکشه. بگو دود میشینه رو وسایل. بو میگیره. سرفه کن. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
گیرنده مگه بده جلوی چشمت میکشه حتما باید یواشکی انجام بده بزار جلوی چشمت باشه هرجورخواست بکشه

ن حتی ی بار بیرون کشیده بود بم پ داد ببخشید رفتم قهوه خونه ی قلیونم کشیدم با دوستم

بدترین کار دنیا راهم کنه بم میگه خدایش

دوست دارم زندگیم
منظورم هر روز هر روز نیسا ینی خیلی مثلن هفته ای ۴ بار این طور

گلم گیر دادیا ولش کن بابا یه مردم ک مث ادم میخاد زندگیشو بکنه زنه نمیزاره خخخخخ کلا خوشمون میاد از حتما باید بیاد بزنهههه توووو کلللتتت بابا بیخیال دختر خوووب

الان همون دو سه ماه درمیون هم بهم میگه که میخوام برم قلیون بکشم! از در که میاد تو مستقیم میره تو حموم، لباساشم جدا از بقیه لباسا تو لباسشویی