رکساناخانم مدیر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 760 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست شوهر من مرد خیلی خوبیه از همه لحاظ ۲۰ ولی ی مشکل بدی ک دارهتقریبا هر شب ۱۰ دقیقه قلیون میکشه من خیلی بش گفتم این کارا نکن میگه بد نیس ک چیکار کنم ترکش کنه دوست دارم زندگیم 1397/06/10 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_زشتو عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 2221 وا خب خوبه ک منم خودم باشوهرم میکشیم البته ن هرروز هااا چندروز یبار
رکساناخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 760 ن ما عقدیم ن تراس خودشون میکشه ت فامیل خودمون نمیشکه اصن ولی خونه خودشون میکشه من دوس ندارم براش ضرر داره برای همین مخالفم دوست دارم زندگیم
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 گیرنده مگه بده جلوی چشمت میکشه حتما باید یواشکی انجام بده بزار جلوی چشمت باشه هرجورخواست بکشه وای!شوهر منم اگه ولش میکردم تو خونه میکشید. الان اگه هر دو ماه سه ماه یه بار موقعیتش پیش بیار با دوستش میره بیرون میکشه اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
elijooniiiii عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1519 شوهر من هم مرد خوبیه اما قلیون میکشه. تو خونه پدریم جرم شناخته میشه اما برام مهم نیست چون تنها سرگرمیشه یه مدت هر روز میکشید اما از وقتی باردار شدم حداکثر هفته ای دوبار شده . فکر نکنم تا خودش نخواد بتونی از سرش بندازی
رکساناخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 760 وا خب خوبه ک منم خودم باشوهرم میکشیم البته ن هرروز هااا چندروز یبار منظورم هر روز هر روز نیسا ینی خیلی مثلن هفته ای ۴ بار این طور دوست دارم زندگیم
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 ن ما عقدیم ن تراس خودشون میکشه ت فامیل خودمون نمیشکه اصن ولی خونه خودشون میکشه من دوس ندارم ب ... بعدش که عروسی کردین نذار تو خونه بکشه. بگو دود میشینه رو وسایل. بو میگیره. سرفه کن. اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
رکساناخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 760 گیرنده مگه بده جلوی چشمت میکشه حتما باید یواشکی انجام بده بزار جلوی چشمت باشه هرجورخواست بکشه ن حتی ی بار بیرون کشیده بود بم پ داد ببخشید رفتم قهوه خونه ی قلیونم کشیدم با دوستمبدترین کار دنیا راهم کنه بم میگه خدایش دوست دارم زندگیم
ghazaleh_m_sh_a عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 4886 ن ما عقدیم ن تراس خودشون میکشه ت فامیل خودمون نمیشکه اصن ولی خونه خودشون میکشه من دوس ندارم ب ... ول کن رفتن سر خونه زندگیتون کم کم از سرش بنداز با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..
خانوم_زشتو عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 2221 منظورم هر روز هر روز نیسا ینی خیلی مثلن هفته ای ۴ بار این طور گلم گیر دادیا ولش کن بابا یه مردم ک مث ادم میخاد زندگیشو بکنه زنه نمیزاره خخخخخ کلا خوشمون میاد از حتما باید بیاد بزنهههه توووو کلللتتت بابا بیخیال دختر خوووب
الیجوووووونم92 عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 2119 شوهر منم روزی دوبار میکشه نمیدونم چجوری ترکش بدم شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 الان همون دو سه ماه درمیون هم بهم میگه که میخوام برم قلیون بکشم! از در که میاد تو مستقیم میره تو حموم، لباساشم جدا از بقیه لباسا تو لباسشویی اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 سلام دوستان! لینک آلبوم عکس کاربران. https://mega.nz/#F!OHxxBaTD!tirkFlyDzVPbzoEs7ZNwKg چی؟ اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 یکی دوبار هم به من تعارف کرد بهش گفتم قلیون کشیدن کار آدمای چیپه! اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!