2777
2789
عنوان

خانوما چند لحظه لطفا

83 بازدید | 14 پست

تو خونم جا نداشتم برنج خریدیم بردم خونه مادررشوهرم گذاشتم،حالا بعد چند وقت توش حشره افتاد و من بی خبر اونم دور از چشمم به برنج حشره کش زده  حالا به نظرتون دیگه قابل خوردنه؟ کلی برنجه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ... حشره کش چرا .... باید برنج پهن کنی تو آفتاب بعد الک کنی حشره بره 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

نه قابل خوردن نیست

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
خودم همش اینکارو میکنم

اره این کار خوبه ... برای مادرشوهرمینا هم همین جوری شده بود این کارو کردن درست شد 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺