2777
2789
عنوان

حراف

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
کاش من اینجوری بودم ادم وقتی زیاد حرف میزنه احساس سبک بودن وبی ارزش بودن به ادم میده

من ارزومه مثل تو باشم

وقتی میشینم تو جمع یا میترسم حرف بزنم یا حرفی پیدا نمیکنم که بزنم

واسه همینم میخام برم مشاور ببینم مشکلم حل میشه یا نه

#نه_به_لایک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس بی ارزش بودن نیست.در اصل بعداً پشیمون میشی چرا همه چیزو تعریف می‌کنی.اینکه میبینی تو یکرنگی ول ...

واقاخوب گفتی دقیقا این حسارو دارم اوناهیچی از خودشون نمیگن ولی من همه چی رو میریزم رو دایره

من ارزومه مثل تو باشم وقتی میشینم تو جمع یا میترسم حرف بزنم یا حرفی پیدا نمیکنم که بزنم واسه همینم ...

اصلاخوب نیس این مدلی عزیزم همون کم حرف بمون زبان سرخ سر سبز بدهد به باد 

این بی ادبی نیس توجمع واسم سواله 

خب چرا ولی اینم ک تصور کنی پشت سر آدم بگن وااااای مخمون ترکید چقد حرف میزنه حس خوبی به آدم نمیده😔😔😔😔

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مثل خواهر شوهر من وای یعنی همه ازش فرارین  نمیدونم چجوری این همه حرف برای گفتن داره.تو هر زمین ...

چند تا خواهر شوهر داری.جاری چی.ببینم عروس ما نیستی

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

خب چرا ولی اینم ک تصور کنی پشت سر آدم بگن وااااای مخمون ترکید چقد حرف میزنه حس خوبی به آدم نمیده😔😔 ...

دقیقا.کاش پشت سرت میگفتن جلو رو هم میگن گاها

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

اصلاخوب نیس این مدلی عزیزم همون کم حرف بمون زبان سرخ سر سبز بدهد به باد 

الان اینجوری میگی چون مثل من نیستی

من حتی خیلی از دوستام و دوست پسرامو بخاطر همین ویژگی مزخرفم از دست دادم چون خیلی حوصله سر برم یعنی معمولا ادما دلشون نمیخاد با من هم صحبت باشن و وقت بگذرونن

یعنی دارم دیوونه میشم خیلی اعصاب خورد کنه این مشکل

#نه_به_لایک
الان اینجوری میگی چون مثل من نیستی من حتی خیلی از دوستام و دوست پسرامو بخاطر همین ویژگی مزخرفم از د ...

من اتفاقا دوست زیادی ندارم فقط توفامیل زیاد حرف میزنم که اصلاحس بدی بهم دست میده نمیتونم ساکت بشینم 

من خواهر شوهرام کم حرف نیستن ولی شبا بیدار باشیم تقریبا یر به سر هستیم ولی مثلاً صبحش مادر شوهرم می‌گفت تا ساعت پنج چی میگفتی میگفتم فقط من نبودم که.یا با دختر داییام تیکه میپروندن خوب آدم دور هم جمع نمیشه که همو نگاه کنه یا تلویزیون ببینه این شد که دیگه خیلی خیلی کم حرف میزنم.حتی شب اونا بیدارن من بیشتر گوش میدم.

تو حرافی؟     دوتا خواهر شوهر دارم جاریم هنوز ندارم

نه در اون حد ولی برا عروسمون که خیلی کم حرفه شاید

من این دفعه آخر خونه مادر شوهرم  همچین کلموکرده بودم تو تلویزیون یه برنامه که اصلا حالیم نبود نیدیدما.ولی ذهنم در پرواز بود