2777
2789
عنوان

حراف

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
خواهرشوهرمن خدایه سیاسته اصلاخیلی کم حرف مبزنه وقتی بخواد یه چیزی بگه یه جچری میگه که بعد چندروز میف ...

عادت می‌کنی.کتاب ببر با خودت.با گوشی سر گرم شو آهنگ گوش بده.کم کم خودت این روش بیشتر بهت حال میده.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

من اتفاقا دوست زیادی ندارم فقط توفامیل زیاد حرف میزنم که اصلاحس بدی بهم دست میده نمیتونم ساکت بشینم& ...

منم دوستام خیلی کمن

همیشه حس میکنم تنهام بیشتر دوستایی هم که انتخاب میکنم واسه خودم حرافن چون بیشتر شنونده ی خوبیم واسشون

#نه_به_لایک

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته من کتاب میخونم اونجا چون همشون می‌دونن خوره کتابم.دختر خواهر شوهرمو مثل کنه اونم کتاب باهاشه.متوجه نمیشن بخشی از کتاب خواندن به خاطر هم کلام نشدن باهاشونه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

مثلادوس دارم همه چی رو واسه همه تعریف کنم هراتفاقی  و توضیح بدم خیلی بده این اخلاق خیلی بد

من درکت میکنم ولی تو قطار که کافی بود سوالی بپرسن یا بقیه هم شرکت کنن بعداً میگفتم آه یعنی چه با غریبه انقد راحت حرف زدی ولی الان رو اونم خیلی کنترل دارم