خانمامن یه اخلاق بدی که دارم اینه که زیاد حرف میزنم اونم تو جمع به نظر خودم که خیلی بده بااین که اطرافیان میگن خوش صحبتم ولی دوس ندارم این طوری باشم حس خوبی ندارم چیکار کنم تااین اخلاقو ترک کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته من کتاب میخونم اونجا چون همشون میدونن خوره کتابم.دختر خواهر شوهرمو مثل کنه اونم کتاب باهاشه.متوجه نمیشن بخشی از کتاب خواندن به خاطر هم کلام نشدن باهاشونه
پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم
مثلادوس دارم همه چی رو واسه همه تعریف کنم هراتفاقی و توضیح بدم خیلی بده این اخلاق خیلی بد
من درکت میکنم ولی تو قطار که کافی بود سوالی بپرسن یا بقیه هم شرکت کنن بعداً میگفتم آه یعنی چه با غریبه انقد راحت حرف زدی ولی الان رو اونم خیلی کنترل دارم
پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم