2777
2789
عنوان

حراف

287 بازدید | 34 پست

خانمامن یه اخلاق بدی که دارم اینه که زیاد حرف میزنم اونم تو جمع به نظر خودم که خیلی بده بااین که اطرافیان میگن خوش صحبتم ولی دوس ندارم این طوری باشم حس خوبی ندارم چیکار کنم تااین اخلاقو ترک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم گوی و گزیده گوی چون در 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
سعی کن شنونده خوبی باشی

اخه من معذب میشم وقتی کسی حرف نمیزنه همه شنونده هستن ناخوداگاه من حرف پیش میکشم تامجلسو گرم کنم بعضیا یه طورین از سنگ صدا در میادازاینا 

اراده کنی میشه.منم جاهایی که میدونم بهتره حرف نزنم دیگه میتونم خودمو کنترل کنم.سوال نمی‌پرسم چیزی بپرسن خیلی کوتاه جواب میدم قبلاً جزئی تعریف میکردم.کتاب میخونم.البته کتاب خواندن رو دوست دارم 

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

مثل خواهر شوهر من وای یعنی همه ازش فرارین 

نمیدونم چجوری این همه حرف برای گفتن داره.تو هر زمینه ای مجلسو میگیره دستش پایینم نمیاد

به نظرم اینجوری خوب نیست.اون که همه‌ی مارو بیدار نگه میداشت تا 5 صبح حرف میزد هممون چرت میزدیم

من دیگه بر عکس شمام یعنی یکیو میبینم خودمو میکشم بیشتر از ده دقیقه نمیتونم باهاش صحبت کنم لا مصب هر چی فکر میکنم اون لحظه موضوعی واسه صحبت پیدا نمیکنم دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

خب وقتی تو جمع هستی سرتو با گوشیت گرم کن ک کمتر حرف بزنی 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
گفتین حراف یاد عمم افتادم،خیلی حرف میزنه،اصلا وقتی باهاشی فقط باید حرفاشو بابله وخیر جواب بدی.فرصت ن ...

من به طرفم اجازه حرف زدن میدم😃😃😃😃😃فقط مجلسو گرم میکنم نمیتونم ساکت باشم خواهرم همیشه باهام دعوامیکنه 

احساس بی ارزش بودن نیست.در اصل بعداً پشیمون میشی چرا همه چیزو تعریف می‌کنی.اینکه میبینی تو یکرنگی ولی بقیه فقط علاقه مند به دونستن ولی خودشون مخفی کارن.و بعضی هم تمسخر میکنم متاسفانه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم