2777
2789
عنوان

بعد از مرگ.....!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 38 پست
اگه انسان خوبی باشه اون موقع وجدانتم ارومه دیگه به ایناش دیگه فک نمیکنی بعد مرگ چی میشه خالم بعد فوت ...

اره میگن ادمای خوب ک بمیرن تو خاب زنده ها شاد میان اما ادمای بد رو نمیزارن بیان تو خاب

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میگن طرف مردوراحت شد ولی من میگم طرف یقش تازه گیر افتاده

اره واقعا تازه شروع میشه زندگیه عبدی و این ب ما بستگی داره ک چجوری بگذره

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
بنظر من اینکه بعد مرگ همه چی تموم میشه دور از عدالته پس اونایی که ظلم کردن کجا میخوان جواب کاراهاشون ...

من یه بار داشتم واسه مامانم فاتحه میفرستادم یه لحظه شک کردم گفتم ایناهمش الکیه یعنی اینامیرسه بهش خداشاهده شب خواب مامانمو دیدم که بهم گف همشون بهم میرسن کپ کردم به خدا

بنظر من اینکه بعد مرگ همه چی تموم میشه دور از عدالته پس اونایی که ظلم کردن کجا میخوان جواب کاراهاشون ...

کااملا موافقم

من یه بار داشتم واسه مامانم فاتحه میفرستادم یه لحظه شک کردم گفتم ایناهمش الکیه یعنی اینامیرسه بهش خد ...

انشاالله ک بهشتی باشن مادرت

من اینروزا نمازمو یک در میان میخونم یخاطر همون ترسو شدم

تو این دنیا روحانی پدرمونو در اورد، اون دنیا بخاطر اشتباهایی ک کردیم پدرمونو در میارن خدا ب دادمون ...

چی متوجه نشدم عزیزم

هیچی میگم این دنیا اقای رئیس جمهور محترم پدرمونو در اورد اون دنیا هم ک مشخصه..

اهاااا اره واقعا انشاالله اون دنیا پدر اونم در میارن ینی همه ادم بدا