2777
2789
عنوان

بعد از مرگ.....!!!!

475 بازدید | 38 پست

کسی تاحالا ب بعده مرگ و عذاب قبر فک کرده ؟؟میدونین انسان وقتی میره تو قبر چیا بهش میگذره من اینروزا خیلی ب این چیزا فک میکنم میترسم از مردن و عذاب قبر.....شمام اینجورین یا من رو ب موتم؟؟؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قبر هیچی بهت نمیگذره وقتی مردی مثل چراغی که خاموش میشه همه چی تموم میشه میره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تو قبر هیچی بهت نمیگذره وقتی مردی مثل چراغی که خاموش میشه همه چی تموم میشه میره 

نه عزیزم تو قرانم از عذاب قبر و اینا نوشته ینی اونم الکیه؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

ببین فشار و عذاب قبر همون وابستگی افراد به این دنیاست مثل وابستگی به مال، افراد خانواده و.... هرچی این وابستگیت بیشتر باشه سختیت هم بیشتره و تا زمانی که کاملا از این وابستگی و امید به برگشت دست نکشی روحت سرگردون هستش..

عذاب منظورش اینه نه فشار سنگهای قبر رو جسم و مار و عقرب..

خدا ارحم الرحمینه اصلا فکر نکن زندگیتو بکن ولی خوب باش

اره اینم درسته اما انسان ها از بس گناه و غیبت میکنن نمیدونم خدا میخواد کدومو ببخشه

نه عزیزم تو قرانم از عذاب قبر و اینا نوشته ینی اونم الکیه؟؟

به نظر من که الکیه حالا شما خودت هر چی دوست داری باور کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اگه انسان خوبی باشه اون موقع وجدانتم ارومه دیگه به ایناش دیگه فک نمیکنی بعد مرگ چی میشه خالم بعد فوت مامانم خوابش دیده بود ازش پرسیده بود اون دنیا چه جوریه مامانم دستاشو نشون داده بود وگفته بود فقط خوبی وکارخیر 

ببین فشار و عذاب قبر همون وابستگی افراد به این دنیاست مثل وابستگی به مال، افراد خانواده و.... هرچی ا ...

ینی هیچی دیگه نیس پس چرا میگن بعضی کارا ک الان یادم نیس عذاب قبر میاره

این که قراره چه اتفاق هایی بعد از مرگ بیفته کاملا توی قران ببان شده

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
منم هی میخوام قبول کنم هیچی نیست ولی بعدش خدا چنان میزنه تو سرم که میفهمم نه یه چیزی هس     ...

خخخ اره 

این که قراره چه اتفاق هایی بعد از مرگ بیفته کاملا توی قران ببان شده

اره نمیدونم چرا بعضیا اعتقاد ندارن