2777
2789
عنوان

گذشته شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 24 پست
نمیدونم والا خیلی وقت بود این چیزا تو سرم نبود الان یه تاپیک بودم یخورده فکرم رفت سر این چیزا 

خیانت ک خیلی خنده داره تویی نبودی ک خیانتیم بهت کنه

بعدشم مهم الان و‌ایندشه

انقدم ذهنتو درگیر تاپیکای اینجا نکن

❤️ Seni seviyorum 

اخه راستش شوهرم از نظر رابطه و این جیزا ماکه ن این ک مذهبی باشه ن یه عقاید خاصه دیگه داره ولی تعریف نباشه خوشگل و خوشتیپه هیچوقت هم بهم نگفته گذشته رو ولی خودم قبلا خیالی پاپیچش میشدم میگه اره خیلیا میومدن سمتم ولی برامن مهم نبود حوصله نداشتم حتی منم ک زنشم برام غده ازاونایی نیست ک برو کسی بخنده ولی میگم بالاخره همینیم ک میگه باشه بالاخره حرف زده دیگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همین که میدونم گفته اذیت میشم دیگه😂😂😂 عجب موجودات هفت خطین این مردا

نه میدونی چون دختری از دید دختر بهش نگاه میکنی مطمینا تو هم پسر بودی و اونازادیا رو داشتی الان خودت توجیح میکردی و این کار رو روتین میدونستی..هفت خط نیستن خخخ فطرت وذاتشون با ما فرق دارهر

سلام . اینکه قبلا با کسی بوده برام اهمیت نداره اینکه دل کسی رو شکسته باشه برام مهمه . ممکنه خیلیا هم ...

عاشق نداشوه فقط یبار زن شوهردار عاشقش شده بود اومده بود سراغ شوهرم ک شوهرم راضیش میکنه برگرده سرخونه و زندگیش جوری بود کل خانواده فهمیده بودن ب شوهرم کمک میکردن اونو دک کنه اینم از خانوادش شنیدم 

نه میدونی چون دختری از دید دختر بهش نگاه میکنی مطمینا تو هم پسر بودی و اونازادیا رو داشتی الان خودت ...

راست میگی شایدم اینطوریه😔

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792