2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجود اینکه میدونم هیچ ربطی به من نداره چون خودمم گذشته ای داشتم ولی ناخودآگاه اذیت میشم

هر بار که طرف قربون صدقه بره یا ابراز علاقه کنه این میاد تو ذهنم که یعنی به اونم اینا رو گفته؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

نه دیگه اگه واست مهمه باید سعی کنی قبل ازدواج کنکاش کنی درمورد گذشته اش چون بهد از ازدواج فقط تیشه به ریشه زندگیت میزنی😥

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

نه بابا مثلا عفتش زیر سوال رفته یا پرده بکارت داشته😂😂😂خیلی راحت میتونه دروع بگه والا اگر بفهمی پس اگر راست گفت بهش اعتماد کن البته نه دیگه همه کارمثلا طرف میگه شراب خوار بوده مواد کشید دختر بازی فراوون کرده خب این یکم شک برانگیزه 

با وجود اینکه میدونم هیچ ربطی به من نداره چون خودمم گذشته ای داشتم ولی ناخودآگاه اذیت میشم هر بار ک ...

اثلا به این فکر نکن 😂😂😂خودت ناراحت میشی معلدمه که گفته پسرا تا این حرفا نززن اخه چطور مخ بزنن

بستگی ب خودت داره ک واست مهمه یا نه و اینکه شوهرت اخلاقای گذشتشو بعد ازدواج میزاره کنار یا نه .

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اثلا به این فکر نکن 😂😂😂خودت ناراحت میشی معلدمه که گفته پسرا تا این حرفا نززن اخه چطور مخ بزنن

خب همین که میدونم گفته اذیت میشم دیگه😂😂😂 عجب موجودات هفت خطین این مردا

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم