2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه؟؟؟؟؟😕😕😕

228 بازدید | 17 پست

دیشب چهلم داییم بود 

مادرشوهرم اینا تهرانن نمیتونس بیاد اما انتظار داشتم خواهرشوهرم بیاد برا مراسم حتی روز اولم نیومد

فقط شوهرم اومد با شوهرعمش

حالا واسه محرم روضه خونی گذاشته خونش

بعد شوهرم بش میگه فاطمه رو هروز میفرستم بیاد پیشت😐😐😖

بش گفتم مگ اون خیلی مراسم داییم اومد ک من برم براش

گف این روضه مادربزرگمه بخاطر اون برو..(تازه فوت کرده)

گفتم نمیرم چرا جای من تصمیم میگیری

الانم اقا ازم ناراحته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا برو تا خواهرشوهرت فکر نکنه حرصت در اورده برو وکلی کمک کن بگو من عادت ندارم با نرفتن به جایی بگم با کسی مشکل دارم من تو روی طرف میگم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

عیزم. خدارحمت کنه داییتو. ولی چ انتظاری داری خاهر شوهرت واسه ختم داییت بیاد...

من بودم روضه مادربزرگ‌ میرفتم. حالا شاید نه هررر روز...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ولش کن بابا چرا اون نیومد توام نرو بعضیا چرا‌انقد پرو و پرتوقعن عزیزم اینو‌از من اویزیه گوشت کن کسی ک بدی میکنه جوابشو با بدی بده کسی هم ک خوبی کنه با خوبی بده دیگه اون زمون گذشت ک میگفتن با محبت خارها گل میشود الان خوبی کنی میگن برگرد بزار سوارت شیم 

میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚

عزیزم اوقاتتونو تلخ نکن از قوم شوهر انتظار نداشته بااااش . .نرو ولی الان چیزی نگووو . بعدش بهونه بیار یه روز بگو پریود شدم یه روز بگو سردردم یه روز بگو خرید دارم و ....

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

باید خواهر شوهرتون لااقل برای یه مراسم میومد 

مثلاً لااقل برای مراسم سوم خودشو میرسوند 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اتفاقا برو تا خواهرشوهرت فکر نکنه حرصت در اورده برو وکلی کمک کن بگو من عادت ندارم با نرفتن به جایی ب ...

باهاتون مخالفممم اینطوری پررو میشههه فکر میکنه حق با خودشههه اصلااا نرو اگه هم یه روز رفتی اصلااا کار نکن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
اتفاقا برو تا خواهرشوهرت فکر نکنه حرصت در اورده برو وکلی کمک کن بگو من عادت ندارم با نرفتن به جایی ب ...

وا ن بابا اگه بره ک خودشو کوچیک کرده .نمیدونم والا من ک بودم نمیرفتم شاید ی بار میرفتم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
وا ن بابا اگه بره ک خودشو کوچیک کرده .نمیدونم والا من ک بودم نمیرفتم شاید ی بار میرفتم

اوم بازم بستگی به خانواده داره هر روزش نه یک روز بره که بگه ببین من باشعورم اومدم مثل تو نیستم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

مادربزرگ من فوت شد جوونم بود خدا بیامرز خواهرشوهرام نیومدند

فقط ز زدند واقعل نفهمیدم چرا! بخاطر کدوم بی احترامی ک بهشون نکردم

کلا بعضی خونواده ها تعطیلند بگی هم متوجه رفتارشون نیستند برات مهم نباشه رفتی هم سرد و سرسنگین رفتار کن

باهاتون مخالفممم اینطوری پررو میشههه فکر میکنه حق با خودشههه اصلااا نرو اگه هم یه روز رفتی اصلااا کا ...

شاید من به خانواد شوهر خواهرم که خواهرم باهاشون مشکل داشت این جوری ادبشون کرد میگم