2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجنه اصلا جسم و شکل ندارن مثل نور و.بخار و انرژی اند نه غذا نیاز دارند نه حموم حالا تو قدیم بعضی ها تو حموم دیدن میگن تو همه ی حموم ها هست ولی اونا تو بعد غیر مادی یا جاهای ازاد و زیر دریا یا کوه و جنگل ان البته نه مادی همش غیر مادیه ممکنه یه لحظه انرژی یا فرکانس امواج تغییر کنه و ما ببینیمشون بعضی اوقات هم خطای دید و فریب مغز طبق یه ازمایش جدید مغز میتونه یه کاری کنه که حتی شما احساس حظور کسی رو کنید یا فکر کنید یکی داره لمس تون میکنه اما واقعا چیزی نیست هر چی بیشتر فکرتو مشغول کنی بیشتر همححساس میشی البته منم در گذشته یه سری تجربیات کوچیکی داشتم که نمیخوام تعریف کنم دلیل منطقی ای براشون پیدا نکردم ولی فکرمو هم درگیر نمیکنم اما به این اب جوش و اهن باور ندارم اخه اونا که جسم مادی ندارن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
واقعا به ازدواج باانسان علاقه دارن؟

نه من تو یه سایتی خوندم اگه جنی طرف انسان برای عشق بیاد درواقع اون یه جن طرد شده از جامعه و دنیای خودشونه بچه دار شدن شون هم ممکن نیست چون ماهیت وجودی شون متفاوته 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نه من تو یه سایتی خوندم اگه جنی طرف انسان برای عشق بیاد درواقع اون یه جن طرد شده از جامعه و دنیای خو ...

بچه دار نمیشع😧

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه دار نمیشع😧

قبلا تو بعضی از تایپک ها دیده بودم که می گفتند میشه بچه دار شد ولی اصلا همچین چیزی ممکن نیست 

قبلا تو بعضی از تایپک ها دیده بودم که می گفتند میشه بچه دار شد ولی اصلا همچین چیزی ممکن نیست 

ولی من از دوستم ک مامانش دیده بود شنیدم ک باردار میشن

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
ولی من از دوستم ک مامانش دیده بود شنیدم ک باردار میشن

اونا از اتیش اند و انسان ها از خاک مگه میشه ؟ برو تو سایت های معتبر بگرد اون سایتی که من توش دیدم خیلی خوب و کامل توضیح داده بود همچین چیزی نیست 

اونا از اتیش اند و انسان ها از خاک مگه میشه ؟ برو تو سایت های معتبر بگرد اون سایتی که من توش دیدم خی ...

ادرس همون سایت رو ندارید؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره