2777
2789
عنوان

بي بي چك

621 بازدید | 48 پست

دوستان ميشه لطفا به من كمك كنيد 

من سيكلام ٢٧ روزه است امروز روز ٢٦ هستم اين بي بي چك بود و ادار صبحم نبود يعني كلي آب خورده بودم حالا ميشه كمكم كنيد كه اين هاله اصلا مالي هست يانه ؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم برای منم دقیقا همین جوری بود و بعد از دو سه روز پر رنگ تر شد و مثبت بود خداروشکر 

انشاالله برای شما هم مثبته

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ربطی به آب خوردن و ادرار اول صبح نداره . هاله مثبته مبارکه 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

وای بی بی چکت اطلسه اصلا امکان نداره اشتباه کنه بارداری عزیزم مبارک باشه منم یه دونه از این اطلسا دارم هی نگاهش میکنم میگم توروخدا دوتاخط بشو فردا صبح میخوام استفادش کنم برای منم دعا کن عزیزم

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
وای بی بی چکت اطلسه اصلا امکان نداره اشتباه کنه بارداری عزیزم مبارک باشه منم یه دونه از این اطلسا دا ...

اشكمودر آوردي باورم نميشهههههه 😭😭😭😭

سيب سرخ طپش قلب گرفتم 

ولي بعد از ٢٠ دقيق اينا اينجوري شدااااا

وای بی بی چکت اطلسه اصلا امکان نداره اشتباه کنه بارداری عزیزم مبارک باشه منم یه دونه از این اطلسا دا ...

چه مثبت باشم چه منفي از ته دلم دعا ميكنم فردا مثبت شي عزييييزم

اشكمودر آوردي باورم نميشهههههه 😭😭😭😭 سيب سرخ طپش قلب گرفتم  ولي بعد از ٢٠ دقيق اينا اينجور ...

اصلاااا مهم نیست فداتشم چون این بی بی خارجیه و با ایرانی فرق میکنه تایم جواب دهیش ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقس اما اگه خط بندازه محاله که اشتباه باشه و از همه مارکا بهتر دکتر من بهم گفت اطلس بگیر اون مثبت شد اصلا آز خون نمیخواد بدی هرموقع از روزم بزنی فرق نمیکنه توروخدا برای من دعا کن بی بی منم فردا اینطوری شه😔 اسمم مائدس میشه از خدا بخوای دل مائده  شاد کنه😙😙مبارکتم باشه عزیزم

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
واقعا شادي جون ؟! پس چي ميگن صبح غليظ تره ادار

خوب یکی دیگه هم بزن ببین احتمال زیاد مثبته مبارکککک باشه

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
اصلاااا مهم نیست فداتشم چون این بی بی خارجیه و با ایرانی فرق میکنه تایم جواب دهیش ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقی ...

ایشاله که مثبت میشه

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
واقعا شادي جون ؟! پس چي ميگن صبح غليظ تره ادار

من بی بی چکام اول صبح منفی میشد یا کمرنگ ولی اخر شب پررنگ تر بود . محالهههههه منفی باشه عزیزدلم . الهی که سالللللمممم بغلش کنی . واسه منم خیلی دعا کن دوماهه نی نی مهربونم اسمونی شده

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام