بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه جلوی چشات ی چیزی مثل لامپ روشن خاموش بشه تا جایی ک میدونم خطرناکه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
والله نمیدونم ،ولی چندین بار از چشم پزشک متخصص شنیدم چون خودم ی زمانی تحت نظر بودم ک اگه دیدی جلوی چشت لامپ روشن خاموش میشه اونو باید جدی گرفت ،ولی مشکل شمارو نمیدونم ب قول دوستمون اگه ادامه داشت حتما ب چشم پزشک مراجعه کنید