2777
2789
عنوان

همستر

774 بازدید | 24 پست

همستر خوبه چطوره به عنوان حیوان خانگی سرگرم کننده هست دیروز دیدمش باحال بودن دست همسری رو هم گاز گرفت فقط من میترسم ازش شرایطش چطوره بیخیال بشم یا بخرم 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😁منم عاشقشونم  همسترو خوکچه ی هندی خیلی باحالن

جدی کدومشون بهترن خوبه بخرم فقط شنیدم همستر همه چیو میخوره مثل فرش و چوب.... راسته یا دروغ چون اگه اینجور باشه مامان عمرا بذاره 

عالیه

من یکی داشتم مرد

هنوز بهش فکر میکنم

انقدر باهوش بود باهام قهر میکرد

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
عالیه من یکی داشتم مرد هنوز بهش فکر میکنم انقدر باهوش بود باهام قهر میکرد

چه باحال بود حیف شد مرد قهر میکرد چطور  فقط میشه یکم بیشتر واسم بگی ممنونم 

دوستم یکی داشت اسمش مموش بود اینقدر باحال بود ولی من گربه دووووست  مموش اینقدر باحال بود ک خور ...

گربه دوست ندارم اخه خالم و دخترخالم داشتن پا نذاشتم خونشون یه بارم اومد جلو پام چنان ترسیدم لگد زدم از همستر میترسم خیلی ولی فکر میکنم بامزه و سرگرم کنندس 

تو قفس هست ولی قفس وکیوم نیست که  خود دانی

نمیدونم والا برای یه مدت میخام سرگرم بشم حال روحیم خوب نیست نیاز دارم بهش 

گربه دوست ندارم اخه خالم و دخترخالم داشتن پا نذاشتم خونشون یه بارم اومد جلو پام چنان ترسیدم لگد زدم ...

نظرت مهترم ون عاشق گربم 

اگه وقتی کوچولو هست ببینیش عاشقش میشی مخصوصا وقتی خودشونو برات لوس میکنن 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
دوستم یکی داشت اسمش مموش بود اینقدر باحال بود ولی من گربه دووووست  مموش اینقدر باحال بود ک خور ...

راست میگن فرش و اینا رو میخوره میشه آزاد باشه یا میره تو سوراخ خونه قایم میشه باید تو قفس باشه 

راست میگن فرش و اینا رو میخوره میشه آزاد باشه یا میره تو سوراخ خونه قایم میشه باید تو قفس باشه 

من همستر نداشتم ولی خرگوشم این کارو میکرد نصف پایه مبل مامانم خورد مامانم فروختش دیگ

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
نظرت مهترم ون عاشق گربم  اگه وقتی کوچولو هست ببینیش عاشقش میشی مخصوصا وقتی خودشونو برات لوس می ...

اره خیلی بامزه اند ولی نمیتونم نگهش دارم گربه چون بزرگ میشه انس میگیره گناه داره من واسه مدتی میخام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز