بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونست تو دوسش داری دلت میخواد بیشتر بگی من املن درکت میکنم 🤕
ما چند بار همو دیده بودیم ولی دوست پسرم نبود درارتباط بودیم گاهی قبل ماه رمضان باهام قرار گذاشت بعد روز آخر یهو گفت کار دارم کنسل کرد گفت تا دوهفته دیگه که برگردم میبینمت که یه هفته شد دوماه چند وقت پیشم بهش گفتم دلم تنگ شده برات گفت دارم ازد واج میکنم امروزم عکس گذاشت کلا تو شوکم مگه میشه اینقدر سریع
قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند؛ قلبشان درد میگیرد دستانشان میلرزد ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند؛ آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
از همون کاری ب چیزای دیگه کشیده میشه.البته من ب شوهرم اطمینان دارم ولی ب اون طرف ن
تو دنیای کارو اجتماع که نمیشه کنترلشون کنیم خب الان زن و مرد باهم کار میکنن هر رابطه ای قرار نیست ناجور بشه تهش
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟